Sari la conținut

[Stiri IT ] Pasta ta Arctic MX-5 ar putea avea probleme, dar o poți înlocui gratuit


Demon

Postări Recomandate

Arctic-MX-5-Recall-lot-cu-probleme-780x4

 

Pasta termoconductoare este unul dintre produsele despre care vorbim puțin, deși are un rol foarte important și o folosim foarte des. Dar acum ar fi un moment bun să-ți verifici tubul de pastă, întrucât producătorul a anunțat că un lot de Arctic MX-5 ar fi problematic și se oferă să-ți înlocuiască tubul gratuit.

Conform declarației celor de la Arctic, un lot de tuburi de pastă MX-5 care a fost deja distribuit ar avea ceva probleme. Tuburile afectate pot conține „anomalii în consistență și durata de viață” ceea ce poate duce la separarea uleiului din pastă și întărirea acesteia înainte de termen. Știm cu toții cât de enervant este când trebuie să înlături pasta uscată de pe un procesor, deci acest recall este complet motivat.

Arctic deja a identificat lotul cu probleme și le cere utilizatorilor care au cumpărat recent un tub de MX-5 să contacteze Serviciul Clienți. Produsele cu probleme pot fi returnate și înlocuite gratuit, fără nici un fel de excepție. Chiar dacă este o situație neplăcută, producătorul a dovedit că ține la clienții săi și le oferă înlocuirea unui produs destul de ieftin. La fel de bine, această situație ar fi putut trece neobservată.


Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate