Sari la conținut

[Stiri IT] Microsoft a oprit definitiv producția de console Xbox One


Ciudățel

Postări Recomandate

Xbox-One-X-780x452.jpg

Microsoft a încetat oficial producția de console Xbox One la vreo doi ani după ce ultima generație Series X/S și-a făcut apariția. La vremea aceea, producătorul s-a descotorosit discret de orice înseamnă Xbox One S, astfel încât varianta de buzunar a originalului a încetat să mai fie produsă la final de 2020, lăsându-i pe retaileri să vândă doar unitățile pe care le mai aveau încă în stoc.

Nici Xbox One X nu a avut un sfârșit prea fericit, pentru că Microsoft începuse deja să-și îndrepte atenția exclusiv spre ceea ce urma să aducă viitorul odată cu ultima generație de console. Inevitabilul bate la ușa fanilor, astfel încât compania nu va mai fabrica niciun fel de Xbox One.

Adio, Xbox One

Procesul luase deja avânt la finalul lui 2020, însă efectele acestuia au prins formă în ultima perioadă. Confirmarea acestei decizii a Microsoft  a coincis cu anunțul celor de la Sony, doar că acesta din urmă este oarecum mai optimist. Spre deosebire de nefericiții care abia acum s-au trezit că vor un Xbox One, fanii companiei japoneze se vor bucura de mult mai multe unități PS4 care vor fi produse în decursul acestui an.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate