Sari la conținut

[Stiri IT] Genesis a lansat mouse-ul Krypton 290


Demon

Postări Recomandate

Krypton_290_white-3.jpg?w=1500&quality=1

 

Genesis a lansat un nou mouse de gaming. Se numeste Krypton 290 si este un model cu senzor optic de 6400DPI, switch-uri cu durata mare de viata si iluminare RGB.

Noul mouse de gaming Genesis Krypton 290 are un design ergonomic, o formă simetrică și o greutate redusă, cântărind doar 99 de grame.

Mouse-ul beneficiază de 7 butoane programabile ce pot fi configurate individual, iluminare RGB ușor de personalizat (sunt 16 milioane de culori la dispoziție) și posibilitatea de a înregistra comenzi macro folosind software-ul dedicat.

 

Krypton_290_black-1.jpg

 

Logo-ul Genesis, scroll wheel-ul și baza mouse-ului Krypton 290 beneficiază de iluminare cu LED, care îl ajută să iasă în evidență în orice setup de gaming.

Genesis Krypton 290 vine echipat cu switch-uri cu o durată de viață de 10 milioane de clicuri și un sensor optic de 6400 DPI ce poate fi setat pe 6 trepte de sensibilitate (între 200 și 6400 DPI). Nivelul de sensibilitate selectat este afișat de indicatorul DPI, iar senzorul poate urmări mișcarea cu o viteză de până la 66 inch pe secundă și o accelerație maximă de 22 G.

 

2-5.jpg

Sursa

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate