Sari la conținut

[ STIRI IT ] Așa arată primul iPhone cu USB-C, modificat de un inginer


cosm1n.

Postări Recomandate

Încă de când presiunile din partea Uniunii Europene la adresa producătorilor de telefoane au început să crească, lumea s-a întrebat cum va reacționa Apple. Oare cum va arăta un iPhone cu USB-C? Așa că un inginer a decis să facă ceva în privința asta și și-a modificat propriul iPhone X. Rezultatul este interesant, dar a necesitat o grămadă de muncă din partea modder-ului.

Să faci conversia de la un port Lightning la unul USB-C nu este chiar atât de simplu. Conform autorului acestui mod, conectorul C94 folosit de Apple a trebuit supus unui proces de inginerie inversă pentru a crea un PCB complet nou cu un conector USB-C. Iar dacă asta pare greu, imaginați-vă cât de greu e să înghesui toată nebunia înăuntrul telefonului. Iar timpul necesar pentru această „operație” a fost de câteva luni.

Ceea ce este și mai interesant este că modificarea nu permite doar încărcarea bateriei, ci și transferul de date. Iar faptul că un singur om, care nu lucrează pentru Apple, a reușit asta de unul singur este cu atât mai impresionant.

Deși este o reușită pentru autorul acestei modificări, sunt șanse ca viitoarele modele de iPhone să renunțe la portul Lightning în favoarea încărcării wireless. Iar dacă măsurile propuse de Uniunea Europeană devin realitate, sunt curios dacă MagSafe va deveni vital pentru ecosistemul Apple, sau dacă vom trăi în viitorul în care putem împrumuta un încărcător de la utilizatorii de Android pentru a ne încărca mărul mușcat.

 

sursa => www.zonait.ro

 

iPhone-X-USB-C-780x470.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate