Sari la conținut

[Stiri IT] Mobicast #361: Dezbatere "mai avem nevoie de slot microSD", lansare Z Fold 3, Z Flip 3, Summer Well 2021

b0rn0key

Postări Recomandate

Postat

612b5f41e4b2b.jpg

Am revenit din concediu şi avem multe de recapitulat... cam 2-3 săptămâni de lansări aş spune. Facem recapitularea în Mobicast #361, podcastul nostru săptămânal de tehnologie şi vorbim despre lansarea lui Galaxy Z Flip 3 şi Z Fold 3, despre Mi Mix 4, Honor Magic 3, dar şi Summer Well 2021, la care am mers cu Dacia electrică, Dacia Spring. Dezbatem pe tema "mai avem nevoie de slot microSD", vorbim despre deschiderea noului magazin Xiaomi, ofertele speciale Back to School şi multe alte noutăţi. Răspundem şi la întrebări, iar la Diverse avem impresii despre noul film "Suicide Squad", dar şi despre vacanţă din Braşov, un serial nou şi noul lung metraj "The Witcher". 

Nu uitaţi că ne puteţi urmări şi pe Anchor.fm, Spotify, iTunes, Google Podcasts. 

Dezbatere: Mai avem nevoie de slot microSD?

Văzând tot mai multe telefoane fără slot microSD, de la Moto Edge 20 până la Z Fold 3 şi Z Flip 3, am decis să dezbatem pe tema acestei dotări şi a necesităţii pentru ea. Moda excluderii slotului a venit de la Apple şi ale sale iPhone-uri, dar a fost adoptată de tot mai mulţi. Uneori are ca motiv lipsa de spaţiu pentru componente şi grosimea telefonului, alteori o stocare internă generoasă, completată de cloud.

Iată şi argumentele celor două tabere:

Da:

filmăm 4K, 8K

sunt ieftine şi uşor de găsit

e uşor să îţi aduci toate pozele vechi, backupuri şi altele de pe telefonul vechi pe cel nou

poţi folosi telefonul că mediu de stocare astfel, transportant fişiere importante pentru muncă

unii oameni cumpăra încă telefoane de buget şi nu le ajunge stocarea de doar 32 GB. Whatsapp, Facebook, Revolut, Uber ocupa mai nou mult spaţiu

Nu:

era apanajul pirateriei, dar acum fie descarci pe telefon fie ai streaming

multe telefoane vin fără

codecurile nou fac ca filmările şi pozele să ocupe puţin

avem şi cloud storage

la sloturile hibrid enervează că nu ai dual SIM disponibil, sacrificând unul din ele pentru microSD

SURSAhttps://www.mobilissimo.ro/articole-diverse/mobicast-361

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate