sevolennia Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Anul trecut cei de la Microsoft veneau pe piață cu propria variantă de terminal pliabil, telefonul Surface Duo care surprindea prin faptul că nu avea un ecran pliabil în adevăratul sens al cuvântului, folosind o abordare cu 2 display-uri. Hardware-ul din păcate nu impresiona, dar o făcea balamaua care a primit aprecieri din partea publicului și a unor mari youtuberi precum este cazul lui Marques Brownlee. Desigur, nu a durat după lansare au început să apară și zvonurile despre un model succesor cu upgrade-uri, un așa numit Microsoft Surface Duo 2. De curând l-am văzut prezentat într-o serie de fotografii în stadiul de prototip iar astăzi iată că își face apariția în GeekBench. Din listarea de față aflăm că telefonul vine cu 8 GB RAM și un procesor Snapdragon 888. Vedem menționată și arhitectura acestui procesor, cu nucleul prime de 2.84 GHz, cele 3x nuclee de 2.42 GHz și 4x nuclee de 1.80 Ghz pentru eficiență energetică. Vom avea GPU Adreno 660 și ca upgrade-uri mă aștept la display-uri cu rată de refresh mare și la o cameră foto duală sau triplă în spate. Îmi amintesc că Surface Duo a fost criticat și pentru lipsa de difuzoare stereo, dar și pentru bateria minusculă de 3577 mAh. Lansarea succesorului ar putea avea loc până la final de an, dar nimic nu este bătut în cuie. Sursa: mobilissimo.ro
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.