• Like 1
Sari la conținut

Xiaomi 12 și 12 Pro sunt cunoscute sub numele de cod Zeus și Cupid; Vor sosi cu CPU Snapdragon 898.

sevolennia

Postări Recomandate

Postat

Chiar azi am aflat că Xiaomi plănuiește să renunțe la particula “Mi” din denumirile produselor sale. Astfel, Mi Mix 4 va fi cunoscut drept Mix 4. Tot azi aflăm că Xiaomi pregătește noi flagship-uri, succesoare pentru modelele din seria Mi 11. Pare-că un blogger chinez a descoperit indicii cu privire la Xiaomi 12 și 12 Pro (noua denumire după renunțarea la particula “Mi”). Avem detalii mai jos.

261921.jpg

Zvonacul care a dezvăluit informațiile este Digital Chat Station. El susține că noua serie va integra CPU-ul Qualcomm Snapdragon 898 (SM8450). De asemenea, aflăm că Xiaomi 12 ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod “Zeus”, iar Xiaomi 12 Pro ar fi cunoscut drept “Cupid”. Totuș, asemeni seriei Xiaomi Mi 10/11, noul lineup ar urma să cuprindă cel puțin trei modele. Vorbim în principal despre o versiune Xiaomi 12 Lite, care ar putea debuta ulterior totuși, după modelul din anii trecuți.

Potrivit zvonurilor, seria Mi 12 ar debuta la sfârșitul acestui an, la puțin timp după ce Qualcomm va anunța noul procesor flagship. Tind să cred totuși că vorbim despre un singur model în acest an, strategia urmând să fie similară cu cea de anul trecut. Astfel, Xiaomi 12 ar fi primul terminal cu CPU Snapdragon 898, iar ulterior ar debuta și alte modele sub această serie. Noul procesor de la Qualcomm ar urma să fie construit pe un proces de 4 nm dezvoltat de către Samsung, iar configurația ar include trei tipuri de nuclee.

Scăpările din trecut indicau o performanță cu 20% mai mare față de predecesor (Snapdragon 888). Momentan nu cunoaștem alte detalii despre Xiaomi 12 sau 12 Pro, însă dacă compania chiar pregătește aceste smartphone-uri, cu siguranță vor apărea leak-uri în următoarele săptămâni.

Sursa: mobilissimo.ro

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate