Sari la conținut

Superteamul turc este oficial ca Eternal Fire; ISSAA se alătură ca al cincilea


Busu Jr.

Postări Recomandate

Superteamul turc este oficial ca Eternal Fire; ISSAA se alătură ca al cincilea

QfZPqV9RF81T0tm378NgbL.jpg?ixlib=java-2.

Proiectul intern al woxic a fost dezvăluit, AWPer creând o echipă cu XANTARES, Buğra "⁠Calyx⁠" Arkın și Ömer "⁠imoRR⁠" Karataș, unii dintre cei mai renumiți jucători turci. Completarea formației este fostul coechipier al lui Woxic din zilele sale HellRaisers - Issa "⁠ISSAA⁠" Murad. Echipa va concura ca Eternal Fire, o nouă organizație fondată de jucători. Planul echipei este de a comunica în turcă, dar engleza va fi utilizată pe termen scurt, deoarece ISSAA va lua lecții de turcă și se va pregăti pentru schimbare.

Proiectul Eternal Fire a fost în lucru cel puțin din iunie, când Woxic și-a tachinat revenirea la acțiune cu o listă de 5 oameni „gata să concureze și să mănânce în CS: GO”. Jucătorii au căutat inițial sprijin organizațional, dar în cele din urmă au decis să își creeze propria structură.

Pe măsură ce XANTARES, imoRR și ISSAA au fost lansate de la BIG, Sangal și, respectiv, OG, gama a fost liberă să se conecteze și să devină oficială. Echipa va fi antrenată de Timur „⁠bishop⁠” Șengül, un jucător pentru Arena Bulls în 2019, în timp ce atribuțiile de conducere în joc vor fi preluate de cel mai în vârstă jucător din gama - XANTARES, în vârstă de 26 de ani.

 

Sursa:www.hltv.org

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate