Sari la conținut

LCS 2021 SUMMER CHAMPIONSHIP RECAP- DIGNITAS VS EVIL GENIUSES


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

DIG-v-EG-featured.jpg

 

Dignitas și Evil Geniuses au urcat pe scenă în primul joc al Campionatelor LCS!

Astăzi, inaugurarea Campionatele LCS a început cu un meci între Dignitas și Evil Geniuses. Înlocuind playoff-urile de vară din trecut, Campionatul este locul în care echipele trebuie să se dovedească a lua titlul și un loc la Campionatul Mondial. Chiar dacă ei nu o voi putea face în fața unui public live din New Jersey, Evil Geniuses („EG”) și Dignitas („DIG”) au fost primii care au luptat pe Summoner's Rift și, deși se aștepta ca acesta să fie un meci destul de unilateral, ambele echipe au fost dornici să arate din ce sunt făcute!

0:00 / 15:15
JOCUL 1
O captură de ecran de la difuzarea LCS pentru meciul Playoffs de vară dintre Evil Geniuses și Dignitas. Schițele Game One apar pe ecran cu bannerele C9, DIG și EG de mai sus.

După cum se așteptau mulți, EG a intrat în serie gata să câștige. Și acțiunea a început devreme. Când DIG a plecat pentru o joacă agresivă pe banda de jos, solii solitari s-au teleportat și a devenit un 5v5 de patru minute. Dar EG a asigurat avantajul timpuriu obținând două ucideri. Câteva minute mai târziu, haosul a izbucnit în jumătatea inferioară a hărții, întrucât un 2v2 din mijlocul junglei a primit o ucidere înapoi pentru DIG, dar banda inferioară a EG a cutreierat pentru a obține o ucidere de întoarcere. Apoi, în timp ce se întorceau bot, a izbucnit o luptă unde mai multe ucideri s-au îndreptat spre EG.

În timp ce EG avea un avantaj clar în acest moment, DIG nu a părut încă complet din ea. Dar acea stare nu a durat mult. DIG a decis să ia Rift Herald, ceea ce au obținut, dar EG a forțat o luptă de echipă după aceea. A fost un sacrificiu, deoarece patru au murit din cauza DIG și EG a fugit cu un imens plumb de aur. De aici, DIG s-a uitat din opțiuni și a fost disperat. Drept urmare, au încercat să forțeze o luptă și, în meritul lor, s-au angajat bine în combo-ul lor Diana-Yasuo. Dar pur și simplu nu au avut suficiente daune, iar EG a schimbat lupta pentru a lua încă trei ucideri.

ADVERTISEMENT

După această încercare, EG a fost în deplin control. S-au deplasat în jurul hărții pentru a doborî turnuri și a-și crește plumbul de aur. În cele din urmă, au găsit două opțiuni pentru membrii DIG și s-au dus direct la Baron. Fără nicio problemă, EG l-a asigurat pe baronul baronului și a plecat la muncă. După un asediu curat de EG, au împins DIG înapoi în fântână și au obținut o victorie ușoară în Game One.

Statistici rapide:

Echipa: EG-DIG
Timpul: 28: 14
Ucide: 15-4
Turrete: 11-2
Aur: 56.0k-45.8k
Dragonii: 1-2
Baroni: 1-0
JOCUL DOI
O captură de ecran de la difuzarea LCS pentru meciul Playoffs de vară dintre Evil Geniuses și Dignitas. Schițele Game One apar pe ecran cu echipele din studioul LCS de mai sus.

După un Game One unilateral, trenul a zburat de pe șine pentru a face un Game Two nebun. De data aceasta, DIG a reușit să înceapă pe piciorul lor puternic. Akaadian a ucis Impact for First Blood și, în același timp, banda inferioară DIG a tranzacționat două-la-unu în ucideri într-o luptă pe bandă. În timp ce EG a reușit să egalizeze diferența de aur, reclamând Rift Herald și bonusul First Tower cu acesta, DIG părea viu.

MAI MULT DE LA ESTNN
LoL: LCS semnează un contract de șapte ani cu FTX Exchange Cryptocurrency
Cu toate acestea, EG nu avea de gând să stea în brațe și să urmărească jocul scăpând. Au luat o luptă pe banda de jos și au valorificat o încredere excesivă a DIG. EG a încasat patru ucideri în timp ce nu a pierdut niciunul dintre ele, iar acum au avut plumbul de aur. Dar EG nu s-a putut menține la capăt pentru totdeauna. La 24 de minute, EG era prea încrezător de data aceasta și a încercat să-l grabească pe Baron, dar DIG a apărut și i-a sacrificat pentru asta. După ce a ucis patru, DIG a luat un turn mijlociu și baronul.

UN JOC DE ARUNCĂRI
Deși nu au putut distruge o mare parte din baza lui EG cu buff-ul Baronului, au avut un mâner solid în joc. Asta până când EG a avut un joc masiv. La 31 de minute, DIG a luat-o pe Jiizuke pe banda din mijloc și a scos mai multe bare de sănătate. Urmărind mai mult, DIG a mers prea departe și a fost tăiat unul câte unul de Contractz's Viego, care a ajuns să obțină o impresionantă Quadra Kill. Împreună cu un Quadra, Contractz și EG și-au asigurat și un baron.

ADVERTISEMENT

Acum tot ce trebuia să facă EG nu era să arunce așa cum au făcut ambele echipe de mai multe ori în acest joc. Desigur, a trebuit să rămână o singură aruncare în rezervor. În timp ce EG a împins toate cele trei benzi, Aphromoo a găsit o alegere frumoasă pe Danny. După ce și-au pierdut ADC, membrii EG au murit unul după altul într-o bizară lipsă de conștientizare. Cu victoria practic înmânată, DIG a reușit să meargă direct pe banda de sus, să ia Nexus-ul lui EG și să lege seria 1-1.

Statistici rapide:

Echipa: DIG-EG
Timpul: 36: 24
Ucide: 21-15
Turrete: 8-6
Aur: 71.4k-69.2k
Dragonii: 3-2
Baroni: 1-1
JOCUL TREI
O captură de ecran de la difuzarea LCS pentru meciul Playoffs de vară dintre Evil Geniuses și Dignitas. Schițele Game One apar pe ecran cu echipele din studioul LCS de mai sus.

Fără să se bucure că au aruncat Jocul Doi către DIG, EG a intrat în Jocul Trei gata să facă o declarație. Și cu siguranță au făcut-o. Faza timpurie de rulare a fost absolut comandată de solii EG solitari și ambii au crescut plumburi de aur în primele câteva minute. Când prima luptă a izbucnit în apropierea benzii de mijloc, EG nu a dat înapoi și a revendicat First Blood. Câteva minute, Contractz și Jiizuke s-au deplasat împreună pentru a-l ucide pe FakeGod sub turnul său și pentru a-l lua pentru a-l lăsa incredibil de departe și pentru a propulsa Impactul înainte.

MAI MULT DE LA ESTNN
LoL: Clasamentul LEC Power înainte de 2021 Play-off-urile de vară
Spre meritul lor, DIG a reușit să facă o scufundare a lor în banda bot pentru a obține o ucidere, dar EG îi depășea. Lucianul lui Jiizuke a fost absolut înfrânarea alegerii mijlocii a lui Yusui Kindred și, din această cauză, EG a avut întotdeauna o prioritate masivă, ceea ce înseamnă că ar putea călători oricând dorește. În urma lui, turnuri și campioni au căzut în jurul hărții. La doar 20 de minute, EG obținuse deja o plumbă de aur de 7k.

Văzând că aveau un avantaj atât de mare, a fost doar o chestiune de timp până când EG a început Baronul. Când au făcut-o, EG s-a luptat cu DIG în jungla lor și i-a ucis pe doi înainte de a-l asigura pe bufful baronului. Ulterior, EG a lucrat scurt la baza DIG și a câștigat o luptă decisivă în echipă înainte de a câștiga Game Three.

ADVERTISEMENT

Statistici rapide:

Echipa: EG-DIG
Timpul: 26: 04
Ucide: 12-2
Turrete: 11-1
Aur: 51.4k-37.0k
Dragonii: 1-2
Baroni: 1-0
JOCUL PATRU
O captură de ecran de la difuzarea LCS pentru meciul Playoffs de vară dintre Evil Geniuses și Dignitas. Schițele Game One apar pe ecran cu echipa Dignitas LoL pe scena LCS de mai sus.

În Jocul Patru, spatele lui DIG erau lipiți de perete, iar sarcina era pe ei pentru a întoarce seria. Cu toate acestea, EG a fost cel care a câștigat un avans devreme, în timp ce Contractz a aruncat banda inferioară pentru a asigura două ucideri echipei sale. DIG a lovit înapoi, în timp ce Akaadian a lovit și a ucis Impactul înainte ca FakeGod să-l ucidă pe Impact un minut mai târziu. O luptă de echipă de nouă minute în partea de sus a hărții a fost în favoarea lui EG două-la-unu în ucideri, dar acest joc părea că ar putea merge în orice sens.

În această perioadă, echipele au împărțit harta. DIG a concentrat botul, luând un turn acolo și un Dragon Ocean. Între timp, EG a ajuns în vârf, folosind Rift Herald pentru a lua două turnuri și a-i ajuta să prindă o ucidere pe FakeGod. Momentul decisiv al jocului a venit la 17 minute. Aici, EG a zdrobit DIG, ucigând patru membri înainte de a adăuga un Dragon Cloud și un turn de mijloc.

De aici, EG a avut o experiență ușoară. După ce au primit două alegeri, au trântit banda de jos și au distrus primul inhibitor. La scurt timp după aceea, EG l-a repezit pe baron și, în ciuda asigurării buff-ului, au fost nevoiți să-și sacrifice doi dintre campioni pentru asta. Ca rezultat, EG nu a putut face prea multe lucruri pe durata buff-ului, mai ales după ce DIG l-a prins pe Danny. A durat ceva timp, dar în cele din urmă, EG și-a găsit lupta pe banda de mijloc pentru a obține o ucidere și pentru a-i face mai multe victime.

Statistici rapide:

Echipa: DIG-EG
Timpul: 30: 09
Ucide: 11-22
Turrete: 11-10
Aur: 49.5k-59.5k
Dragonii: 1-2
Baroni: 0-1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate