Sari la conținut

[STIRI CS:GO] Pinnacle Cup II revine cu CS: GO


Wicks

Postări Recomandate

lE7wHdN.jpg

Pinnacle Cup II se va desfășura în perioada 28 iunie - 16 iulie; cu unele dintre echipele populare din întreaga lume și cu un fond de premii stabilit la 100,000 USD. Pinnacle organizează turneul alături de partenerul de date, GRID și partenerul de producție, Relog Media.
Cei doi parteneri au experiență anterioară în lucrul cu Pinnacle. Au ajutat enorm să ofere publicului o experiență de vizionare extraordinară în timpul iterațiilor anterioare ale turneului.
„Suntem încântați să anunțăm un al doilea eveniment Pinnacle Cup CS: GO, după succesul turneului nostru inaugural din primăvară.” A spus Paris Smith, CEO la Pinnacle, împărtășind opiniile sale despre competiție. „Acest succes este o dovadă a eforturile neobosite ale echipei și ale partenerilor noștri, în crearea unei experiențe de neegalat a fanilor, care întărește relația Pinnacle cu comunitatea eSports. ”
Ben Cove, CMO Pinnacle, a explicat cum Pinnacle Cup a fost un mare succes și compania caută să își extindă amploarea și longevitatea.

Cupa va cuprinde 16 echipe, inclusiv MIBR, ENCE și Team oNe. Cu echipe care concurează reciproc pe parcursul grupei, etapei elvețiene și playoff-urilor, care sunt jocuri cu eliminare simplă.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate