Busu Jr. Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 EspiranTo iese din GORILLAZ Lituanianul a fost înlocuit de tânărul jucător turc Yasin "xfl0ud" Koç. Rokas "EspiranTo" Milasauskas a dezvăluit că a fost eliminat din GORILLAZ, proiectul condus de Robin "flusha" Rönnquist și Miikka "suNny" Kemppi, după ce s-a străduit să se încadreze în echipă. Ieșirea pușcașului vine la o lună după ce echipa a fost oficializată, după plecarea membrului procesului Buğra "Calyx" Arkın, al cărui loc a fost ocupat de Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen. Mergând mai departe, echipa va juca cu xfl0ud, în vârstă de 18 ani, fost al 9INE. "Nu m-am putut adapta la rolurile pe care mi le-am dat și la stilul de joc pe care l-am avut și am avut performanțe slabe. Am încercat din răsputeri, dar cred că unele lucruri nu trebuie să fie", a scris EspiranTo miercuri într-un Twitlonger, descriind știrea. ca „o lovitură bună în fund pentru a începe să mănânce și mai mult”. În prezent, GORILLAZ se află pe locul 74 în lume, cu rezultate mixte până acum. Internaționalul a reușit să câștige victorii față de Nordavind și SJ, dar a pierdut și în fața unor echipe precum DBL PONEY, Galaxy Racer și Young Ninjas. Ultima adăugare în echipă este xfl0ud, care a debutat pentru GORILLAZ într-o pierdere cu 2-1 în fața LDLC. Statutul jucătorului turc pe termen lung în echipă - care încă nu au dezvăluit „noua organizație fără nume” pentru care au semnat -, este în prezent necunoscut. Sursa:www.hltv.org
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.