Sari la conținut

[STIRI LEAGUE OF LEGENDS] » LOL: EXCEL SEMNEAZĂ NUKEDUCK CA ÎNCEPÂND CU JUMĂTATEA PERIOADEI LEC SUMMER SPLIT


Wicks

Postări Recomandate

u6hTJtO.jpg

Excel și-a anunțat lansarea de mijloc pentru LEC Summer Split 2021, în timp ce Erlend „nukeduck” Våtevik Holm se alătură listei.
Recent, Excel Esports a anunțat că Pawel „Czekolad” Szczepanik va părăsi poziția pe banda de mijloc înaintea Summer Split, alături de suportul Tore „Tore” Hoel Eilersten. Nukeduck se alătură Excel-ului, fiind făcut anterior inactiv de Astralis după ce l-au semnat pe Carl Felix „MagiFelix” Boström de la Academia Fnatic în timpul Spring Split.

Nukeduck a fost membru activ al listei Astralis pentru doar câteva săptămâni din motive personale în primăvară, presupunând că se va întoarce. Cu toate acestea, sosirea MagiFelix a făcut ca Astralis să aibă o schimbare pozitivă de formă care a provocat Astralis să semneze MagiFelix pentru restul anului 2021. Acest lucru a făcut din Nukeduck un membru inactiv al listei lor.
Nukeduck a fost pe scena europeană de când a sosit pentru prima dată în 2012, fiind parte a LCS / LEC din 2014. Cel mai recent stagiu al său a fost cu Astralis / Origen, unde a făcut parte din lista din 2018. El a fost unul doar doi membri să rămână cu lista când a făcut o presiune pentru Worlds în 2020, lucru pe care în cele din urmă nu ar reuși să-l facă.

Nukeduck va rămâne din nou cu Astralis în 2021 chiar și atunci când restul listei a plecat, deși a fost înlocuit devreme în divizare.
Este o mișcare care ar putea să nu aprindă speranța în fanii Excel. La 24 de ani, Nukeduck va aduce multă experiență unei părți Excel care continuă să se lupte în LEC, nereușind să facă playoff-uri în niciuna dintre divizările lor de până acum. În timp ce Excel va spera că vor semna același Nukeduck care a câștigat Rift Rivals împotriva NA în 2019 și locul al doilea în primăvara anului 2019, a trecut un an lung de atunci și Nukeduck nu a fost la curse în 2020.
În ceea ce privește Excel în ansamblu, Summer Split 2021 este o divizare definitorie pentru echipă. Ultimul an al planului de trei ani al organizației de a face playoff-
uri ar putea sfârși în eșec dacă nu reușesc să facă playoff-uri în Summer Split. Lista nu a anunțat încă o asistență, așa că este prea devreme pentru a spune cum se vor desfășura lucrurile, dar ceea ce este clar este că Excel trebuie să se îmbunătățească pe locul 8, finisajul Spring Split.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate