Busu Jr. Postat Mai 18, 2021 Postat Mai 18, 2021 Lista completă Copenhagen Flames cu roeJ, HooXi, Zyphon Organizația daneză vede doi foști jucători întorcându-se la dosar. Copenhagen Flames a anunțat finalizarea reconstruirii listei lor, despărțindu-se de Magnus "Nodios" Olsen și semnând un trio de jucători, lăsându-i cu doar doi membri care au reprezentat echipa acum o lună. După plecările lui Marcus "maNkz" Kjeldsen și Asger "AcilioN" Larsen, Flăcările de la Copenhaga au ajuns la duo-ul de la MAD Lions Rasmus "HooXi" Nielsen și Fredrik "roeJ" Jørgensen, aducându-i înapoi la echipa pe care au reprezentat-o între 2018 și 2020. În plus, echipa a semnat fostul membru al Astralis Talent Rasmus "Zyphon" Nordfoss, care a intrat în echipă în loc de Nodios. "Am mai lucrat cu HooXi și l-am apreciat întotdeauna ca jucător și lider", a explicat Daniel Vorborg, șeful Esports din Copenhaga Flames, într-o actualizare a listei. "Din fericire pentru noi; HooXi s-a bucurat, de asemenea, să lucreze cu noi în trecut și a fost rapid evident că ambele părți doreau să facă acest lucru." roeJ este adăugat ca un jucător veteran care va „ghida și conduce o mulțime de tineri talenti pe care i-am avea în echipă”, în timp ce Vorborg îl descrie pe Zyphon, în vârstă de 17 ani, drept „unul dintre cei mai dotați jucători individuali văzută de mult ”. Tânărul a părăsit Astralis Talent în aprilie, după ce a fost cel mai bun interpret al lor cu un rating de 1,15 pe 23 de hărți jucate. Schimbările de listă îl vor vedea pe Jakob "jabbi" Nygaard luând mai multe poziții de ancorare pe partea CT și roluri ascunse pe partea T, se explică, ceva ce Nodios nu s-a simțit confortabil să facă - decidând să renunțe la echipă în schimb . În cele din urmă, păstrându-și locul în echipă este AWPer, Nico "nicoodoz" Tamjidi, în vârstă de 20 de ani. „Vreau cu adevărat să le mulțumesc lui Marcus" mankz "Kjeldsen, Asger" AcilioN "Larsen și Magnus" Nodios "Olsen, care trec cu toții la noi formații acum. Cred cu adevărat că sunt jucători minunați și cu siguranță suficient de buni pentru a fi reprezentând Flăcările de la Copenhaga. Cu toate acestea, circumstanțele nu l-au permis de data aceasta. Am purtat discuții și discuții cu toți jucătorii de-a lungul procesului și au fost extrem de profesioniști în gestionarea unor situații foarte dificile ", a conchis Vorborg. Sursa:www.hltv.org
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.