Sari la conținut

AcilioN este deschis ofertelor în timp ce Copenhaga Flames este supusă reconstruirii

Busu Jr.

Postări Recomandate

Postat

Modificări suplimentare ale jucătorilor sunt pe masă, deoarece organizația daneză caută să rezolve puzzle-ul listei

image019.jpg

Asger "⁠AcilioN⁠" Larsen este pe cale să iasă din Copenhaga Flames, a anunțat joi jucătorul și organizația. Plecarea liderului din joc este legată de incapacitatea de a găsi cincimea potrivită pentru a completa echipa, ceea ce duce la o revizuire mai mare a formației. "Nu am reușit să găsim un jucător care să se potrivească bine rolurilor și să aibă nivelul de joc pe care îl căutam", a declarat Daniel Vorborg, șeful Esports din Copenhaga Flames despre situația pe care au întâmpinat-o după plecarea lui Marcus "⁠maNkz⁠" Kjeldsen, care de atunci a semnat pentru Lyngby Vikings. Vorborg a menționat că trio-ului rămas a primit permisiunea de a-și explora opțiunile în timp ce echipa „blochează cum arată viitorul listei noastre”. Șeful Esports din Copenhaga Flames a subliniat că va face „tot posibilul pentru a facilita un transfer pentru Asger cât mai repede posibil către un club pe care îl consideră potrivit pentru el” și nu va cere o achiziție mare pentru AcilioN , care se află la a doua etapă cu organizația. În 2019, liderul din joc a ajutat Copenhaga Flames să intre în primii 30 ai lumii și a reușit aceeași faptă cu o listă diferită după ce s-a alăturat de la MAD Lions la sfârșitul anului 2020. "Am fost foarte fericit cu șederea mea în Copenhaga Flames și am avut o relație excelentă de lucru cu toată lumea din club. Sunt trist că acest lucru a ajuns să fie rezultatul - am simțit că toată lumea ar vrea cu adevărat să facă acest lucru lucrați și creșteți împreună ", a spus AcilioN. "Cu toate acestea, nu am reușit să găsim o potrivire bună pentru un al cincilea jucător. Din această cauză, cred că este mai bine atât pentru mine, cât și pentru Flames, dacă ne uităm la alte opțiuni."

Sursa:www.hltv.org

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate