Busu Jr. Postat Mai 15, 2021 Postat Mai 15, 2021 Modificări suplimentare ale jucătorilor sunt pe masă, deoarece organizația daneză caută să rezolve puzzle-ul listei Asger "AcilioN" Larsen este pe cale să iasă din Copenhaga Flames, a anunțat joi jucătorul și organizația. Plecarea liderului din joc este legată de incapacitatea de a găsi cincimea potrivită pentru a completa echipa, ceea ce duce la o revizuire mai mare a formației. "Nu am reușit să găsim un jucător care să se potrivească bine rolurilor și să aibă nivelul de joc pe care îl căutam", a declarat Daniel Vorborg, șeful Esports din Copenhaga Flames despre situația pe care au întâmpinat-o după plecarea lui Marcus "maNkz" Kjeldsen, care de atunci a semnat pentru Lyngby Vikings. Vorborg a menționat că trio-ului rămas a primit permisiunea de a-și explora opțiunile în timp ce echipa „blochează cum arată viitorul listei noastre”. Șeful Esports din Copenhaga Flames a subliniat că va face „tot posibilul pentru a facilita un transfer pentru Asger cât mai repede posibil către un club pe care îl consideră potrivit pentru el” și nu va cere o achiziție mare pentru AcilioN , care se află la a doua etapă cu organizația. În 2019, liderul din joc a ajutat Copenhaga Flames să intre în primii 30 ai lumii și a reușit aceeași faptă cu o listă diferită după ce s-a alăturat de la MAD Lions la sfârșitul anului 2020. "Am fost foarte fericit cu șederea mea în Copenhaga Flames și am avut o relație excelentă de lucru cu toată lumea din club. Sunt trist că acest lucru a ajuns să fie rezultatul - am simțit că toată lumea ar vrea cu adevărat să facă acest lucru lucrați și creșteți împreună ", a spus AcilioN. "Cu toate acestea, nu am reușit să găsim o potrivire bună pentru un al cincilea jucător. Din această cauză, cred că este mai bine atât pentru mine, cât și pentru Flames, dacă ne uităm la alte opțiuni." Sursa:www.hltv.org
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.