Sari la conținut

[STIRI LEAGUE OF LEGENDS] » PGG PRAEDYTH PENTRU A FI PRIMA ECHIPĂ OCE CARE O FACE DIN GRUPURILE MSI


Wicks

Postări Recomandate

aLOVbWm.jpg


ESTNN a avut ocazia să discute cu Pentanet.GG, AD Carry Mark "Praedyth" Lewis, după ce au revenit în remiză împotriva Unicornilor Iubirii.
Pentanet.GG, Campionii LCO 2021, a creat o narațiune complet nouă după ce a intrat în MSI 2021. Chiar dacă Grupa A a avut doar trei echipe din cauza absența reprezentanților VCS. A ajuns la firul dintre Unicornii Iubirii și Pentanet.GG la asigură locul al doilea în grup și să se îndrepte spre Rumble Stages din MSI 2021.
Felicitări pentru că ați fost prima echipă OCE care a ieșit din etapele grupelor din MSI. A fost un pic de unghii, pentru a spune cel puțin, dar voi ați făcut o revenire miraculoasă.

Cum te simți și cum este atmosfera echipei chiar acum?
Este uimitor. Venind astăzi, [credeam că] probabil ne facem bagajele și plec mâine. Așa că am fost cam trist. Speram cu adevărat că va funcționa bine pentru că toți credem unul în celălalt. Mai ales după primul meci pe care l-am pierdut împotriva Unicornilor, vibrațiile erau încă în afara că suntem cu toții buni. De fapt, doar a face asta este o nebunie. Se simte cu adevărat minunat!
Să sărim direct pe meciuri. După ce ai pierdut primul set de meciuri de astăzi, toată lumea a crezut că este aproape pentru ei. Dar ai scos un miracol! Cu ce planuri v-ați gândit să contracarați ca Unicornii iubirii și RNG pentru a împinge potențial un tie-breaker?

Cred că unii jucători doreau doar mai multă agenție, ca mine. Cred că am știut că sunt mult mai bun decât bot-ul Unicorns of Love. Nu o să mint, cu jocurile RNG, a fost orice. Am #sendit comp ca tocmai am ales Qiyana pe care l-am trimis. L-am ales pe Vayne în Jocul Patru. Dar cred că a fost un mic bug în capul meu, probabil că nu ar fi trebuit să-l aleg pe Vayne împotriva RNG GALA.
Dar da, pregătirea a fost să avem agenție pe benzi, împiedicându-i să primească Rift Heralds în aproape fiecare joc și să ne spargă turnurile. Știam că, dacă jucăm corect și avem încredere unul în celălalt, atunci îl vom smurfa.
Acum, să vorbim despre grupul tău de campioni. Ați avut diverse opțiuni pe tot parcursul turneului, cum ar fi Kog'maw, Jinx, Varus, Samira. Cine credeți că este cel mai bun campion pentru rolul ADC în meta acum?

De fapt, îmi place meta chiar acum. Puteți juca practic patru stiluri diferite, cum ar fi să mergeți la Samira / Kai'Sa și să mergeți la botul regatului de scufundări. Puteți face clasicele benzi Thresh cu Aphelios sau Jinx. Și poți juca Kog-Lulu. Sau poți pur și simplu să mergi după Varus-Karma și să câștigi culoarea cu greu prin bătaie.
Cred că Varus este într-adevăr în fruntea meta-ului chiar acum. Dacă echipele vor să joace Varus, trebuie să-l respecti ca campion. Campionul în sine este ca cel mai bun, dar depinde dacă vrei să joci așa cum joacă de obicei Varus. Este foarte metodic, jucând pentru poke și lucruri de genul acesta. De parcă am prefera să ne jucăm doar să luptăm pentru dragoni și să câștigăm așa.

Sursa: estnn.ro
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate