Sari la conținut

”A fost alegerea corectă!” Lautaro Martinez a fost aproape de un transfer la un club uriaș din La Liga

Postări Recomandate

• Global-Moderators
Postat
  • articol scris de Digi Sport
  • 06.05.2021, 21:39
  • Inter Milano a cucerit titlul din Serie A, după nouă ani în care Juventus a fost singura echipă care a pus mâna pe trofeu.
  • Serie AOTc5YTg2MzA5Y2I0MTBhNjEyNWU4N2FmN2I3.thu
  • Lautaro Martinez, aproape de un transfer la Barcelona
  • Lautaro Martinez (23 de ani) a dezvăluit că a fost foarte aproape de un transfer la Barcelona, dar este de părere că a fost alegerea corectă să rămână în continuare alături de Inter Milano.
  • Atacantul a câștigat primul său trofeu, titlul din Serie A, alături de Inter, sfârșind astfel dominația de nouă ani a ”Bătrânei Doamne”.
  • Totul ar fi putut fi diferit pentru Martinez, dacă negocierile dintre Barca și Inter nu ar fi căzut din cauza unei clauze de reziliere de 111 milioane de euro.
  • ”Am fost foarte aproape să merg la Barcelona. Am vorbit chiar și cu Messi. La acel moment, Barcelona avea probleme financiare așa că am decis să rămân la Inter. S-a dovedit a fi alegerea corectă, mai ales că am câștigat titlul. Este incredibil să câștig titlul cu un club atât de important”, a declarat Lautaro Martinez, citat de Football Italia.
  • Atacantul a dezvăluit că marea rivală a Barcelonei a fost de asemenea interesată de serviciile sale: ”Real Madrid a venit după mine de două ori atunci când eram în echipa de juniori a lui Racing, dar am vrut să îmi fac un nume în fotbalul argentinian mai întâi. Am făcut mutarea în Europa atunci când am fost pregătit”.
  • Martinez visează să revină într-o zi la echipa care l-a făcut celebru, Racing Club: ”Îmi doresc ca într-o zi să revin la Racing. Suporterii sunt la fel de nebuni și de pasionați ca cei ai lui Inter”.
  • Martinez a ajuns la Inter Milano, în vara anului 2018, pentru 25 de milioane de euro.
  • Etichete: serie a , fc barcelona , inter milano , lautaro martinez
  • Lautaro Martinez / Foto: Profimedia

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate