Busu Jr. Postat Mai 5, 2021 Postat Mai 5, 2021 [MISC] - Modelele de pui au primit un upgrade vizual. - S-au remediat hărțile comunității ale căror texturi ar părea negre ca urmare a remedierilor de securitate anterioare. - Tasta \ poate fi din nou legată de comenzi. Dacă ați mai folosit această cheie, va trebui să o legați din nou. - Îmbunătățiri suplimentare de securitate și stabilitate. - A fost adăugată o opțiune pentru hărțile comunității mari pentru a estompa caracteristica Boost Player Contrast dincolo de planul de ceață far-Z, setând fadeplayervisibilityfarz la „true” în info_map_parameters. [ HARTI] - Ancient a fost adăugat în grupul actual de hărți ale concurenței Active Duty Group și Train a fost eliminat din Active Duty Group. - Grind și Mocha au fost adăugate la meciul oficial în modurile de joc Scrimmage, Casual și Deathmatch, înlocuind Apollo, Engage și Anubis. - Calavera și Pitstop au fost adăugate la meciul oficial în modul de joc Wingman, înlocuind Elysion și Guard. - Antic: - Nou traseu de la CT spawn la un site A - Intrare T lărgită în partea stângă a mijlocului - Luminarea deschisă în tunelul T către un site A - Zona extinsă de bombă plantabilă în amplasamentul B. - deschidere de pe un site - Diverse remedieri minore - Nuke: - S-a rezolvat o problemă de decupare pe fereastră în lobby-ul T. - Am centrat o lampă care mă bătea - Degerături: - Iluminat interior revizuit - S-au fixat dronele de livrare blocate în colțul din dreapta jos al hărții - S-au adăugat clipuri pentru drone pentru a îmbunătăți navigarea cu drone de livrare - S-au remediat cazurile rare de pradă în zonele inaccesibile / în interiorul terenului - Am realizat un cadru de fereastră în Alpha non solid (mulțumesc Musti) - Balustrade din lemn tăiate în zona lacului înghețat - Îmbunătățirea aspectului texturii gheții atunci când detaliile nuanțelor sunt setate la Mediu sau mai mic - Am reparat o față lipsă pe o grindă de lemn în oraș - A fost adăugat un efect de sunet în camera serverului Sursa: blog.counter-strike.net
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.