Sari la conținut

Noutati CSGO

Busu Jr.

Postări Recomandate

Postat

csgo-image_hud3c572ca46463b7314b38aa612b

• [MISC] - Modelele de pui au primit un upgrade vizual.

• - S-au remediat hărțile comunității ale căror texturi ar părea negre ca urmare a remedierilor de securitate anterioare.

• - Tasta \ poate fi din nou legată de comenzi. Dacă ați mai folosit această cheie, va trebui să o legați din nou.

• - Îmbunătățiri suplimentare de securitate și stabilitate.

• - A fost adăugată o opțiune pentru hărțile comunității mari pentru a estompa caracteristica Boost Player Contrast dincolo de planul de ceață far-Z, setând fadeplayervisibilityfarz la „true” în info_map_parameters. [

• HARTI] - Ancient a fost adăugat în grupul actual de hărți ale concurenței Active Duty Group și Train a fost eliminat din Active Duty Group.

- Grind și Mocha au fost adăugate la meciul oficial în modurile de joc Scrimmage, Casual și Deathmatch, înlocuind Apollo, Engage și Anubis.

• - Calavera și Pitstop au fost adăugate la meciul oficial în modul de joc Wingman, înlocuind Elysion și Guard.

• - Antic:

- Nou traseu de la CT spawn la un site A

- Intrare T lărgită în partea stângă a mijlocului

- Luminarea deschisă în tunelul T către un site A

- Zona extinsă de bombă plantabilă în amplasamentul B.

- deschidere de pe un site

- Diverse remedieri minore

• - Nuke:

1. - S-a rezolvat o problemă de decupare pe fereastră în lobby-ul T.
  2. - Am centrat o lampă care mă bătea - Degerături: - Iluminat interior revizuit
  3. - S-au fixat dronele de livrare blocate în colțul din dreapta jos al hărții
  4. - S-au adăugat clipuri pentru drone pentru a îmbunătăți navigarea cu drone de livrare
  5. - S-au remediat cazurile rare de pradă în zonele inaccesibile / în interiorul terenului
  6. - Am realizat un cadru de fereastră în Alpha non solid (mulțumesc Musti)
  7. - Balustrade din lemn tăiate în zona lacului înghețat
  8. - Îmbunătățirea aspectului texturii gheții atunci când detaliile nuanțelor sunt setate la Mediu sau mai mic
  9. - Am reparat o față lipsă pe o grindă de lemn în oraș
  10. - A fost adăugat un efect de sunet în camera serverului

Sursa: blog.counter-strike.net

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate