CSFWEED Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 # Titlu : Respawn 2014 # Descriere: Acest addons a fost finalizat in anul 2014(cam vechi, dar nu-mi place sa-mi postez din 'chestii', dar mna, eu zic ca este modern prin plugine/editari/culori + constructiile .inc/sma). Eu cred ca am pus tot(am pus tot folderul care-l aveam in pc(poate)). Imi cer scuze de pe acum, dar nu o sa ma apuc sa modific special pentru extreamcs, pentru ca e prea mult...Am incercat sa-l ordonez cat mai bine, cat mai simplu. Autor: Internetu' pentru descarcarea unor plugine(chiar de baza), iar eu pentru cateva plugine, editarea celor de pe net(sau fixarea lor) # Autor : - # Descarcare : via google.drive # Pluginuri : csdm_main.amxx csdm_equip.amxx csdm_spawn_preset.amxx spawn_editor.amxx csdm_misc.amxx csdm_protection.amxx csdm_ffa.amxx csdm_tickets.amxx csdm_itemmode.amxx csdm_refill.amxx admin.amxx admincmd.amxx adminvote.amxx plugin.amxx amx_exterminate.amxx amx_genesis.amxx amx_gore_ultimate.amxx cmdmenu.amxx file_watcher.amxx ;hack.amxx mapchooser.amxx mapsmenu.amxx menufront.amxx multilingual.amxx nextmap.amxx pausecfg.amxx pluginmenu.amxx prochat.amxx QuakeSounds.amxx Special_Admin_Gag.amxx statscfg.amxx statsx.amxx TimeLeftExtender.amxx timeleft.amxx functions-2012.amxx ;ultimate_protection.amxx ;xredirect.amxx adminchat.amxx Messages_manager.amxx ; de unit si alea cu csdm( alea mici ) # Tip : Respawn # Parola Arhivei(optional): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.