Sari la conținut

[NEWS] KARRIGAN ANUNȚĂ REVENIREA LA CLANUL FAZE


what # LeagueCs

Postări Recomandate

image.png.f5bdc1fe7a333386c9667b79216fd740.png

 

Este oficial, finlandezul "karrigan" Andersen a confirmat că se va întoarce la lista FaZe Clan.

Doar trei cuvinte. „Mă întorc acasă” și, odată cu aceasta, abilitățile de conducere realizate de Karrigan și-au făcut să revină la lista lui FaZe. Este o întoarcere la domiciliu pe care o așteptau mulți fani, dar totuși una binevenită.

Karrigan a cântat ultima oară cu FaZe la sfârșitul anului 2018. De atunci, a servit ca IGL pentru sporturile de muze, unde expertiza sa a fost esențială pentru a ajuta jucătorii mai tineri să-și găsească bazele și strălucirea pe scena internațională. Robin „ropz” Kool și David „înghețat” Čerňanský au beneficiat imens de stilul de conducere priceput al lui Karrigan. Frozen a excelat în special sub ochii vigilenți ai lui Karrigan, ridicându-se din rândul celor relativ necunoscuți pentru unul dintre cei mai tineri jucători ai CS: GO

Totuși, în ciuda eforturilor depuse de Karrigan, sporturile de la soare au cunoscut un succes limitat în era online. În timp ce iarna 2018-2019 i-a văzut luând acasă o parte a leului din câștigurile Seasons, echipa părea să fi pierdut acel foc care i-a făcut să concureze trofee înapoi în urmă cu doi ani. Odată cu plecarea lui Karrigan de la sporturile de mize, poziția IGL a echipei va reveni acum lui Christopher „Nong” Dexter.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate