Sari la conținut

[NEWS] CS: GO: ALL THE DARK HORSES OF IEM KATOWICE 2021


Santiago.

Postări Recomandate

CS: GO: ALL THE DARK HORSES OF IEM KATOWICE 2021

  • Un eveniment imens CS: GO cu un premiu total de 1,000,000 USD începe pe 16 februarie. Vitality, Astralis, Natus Vincere - cunoaștem favoritele, dar care sunt echipele care au o mare oportunitate să ne surprindă pe toți? Să le trecem.

OG

 

Sigur, vom vorbi despre echipe play-in! În ciuda faptului că OG nu a funcționat bine la începutul anului 2021, credem că aceasta este șansa perfectă pentru ei de a intensifica. Cu toate acestea, grila nu este atât de simplă, Fnatic și ambele Liquid / MIBR sunt adversari destul de potriviți pentru OG dacă vorbim despre stilul de joc.

Dacă OG progresează la evenimentul principal, vor câștiga impuls și încredere care le vor îmbunătăți jocul. În prezent, ei simt presiunea, dar totul se va schimba dacă vor găsi succes în etapa de play-in

 

LICHID

Liquid a avut suficient timp pentru a seta structura echipei și pentru a actualiza cartea de joc. Au adversari duri în etapa play-in, dar din punct de vedere psihologic Liquid sunt puternici și își vor menține poziția până la capăt. De asemenea, dacă lichidul nu trece prin paranteză superioară, vor avea încă o șansă în paranteză inferioară. Pentru ei, va fi puțin mai ușor să joci față de echipele de top 10, mai degrabă decât adversarii obraznici. Poate că nu este chiar corect să numim cea de-a cincea echipă clasată din lume subordonată, dar aceasta va fi prima provocare reală pentru noua echipă Liquid.

COMPLEXITATE

 

În ultimele două luni, performanța Virtus.pro este la un alt nivel. După o perioadă grea, imediat după semnarea lui Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis, ei au dezvăluit în cele din urmă toată puterea lor ascunsă. Câștigarea lor incontestabilă în cs_summit 7 le-a adus probabil suficientă încredere pentru a face o fugă aici.

Să vedem cum merge Virtus.pro în IEM Katowice 2021, există o șansă reală ca echipa CSI să își arate progresul.

SPIRITUL ECHIPEI

Spirit este încă o echipă CSI care nu s-a îmbunătățit în ultimul an. Recent, i-au făcut pe Abdulkhalik „degster” Gasanov și Robert „Patsi” Isyanov să facă o listă de 6 oameni, ceea ce i-a făcut mai puternici. Este un moment perfect pentru a sparge un tavan de sticlă pentru Team Spirit. Dar nu uitați de favoritele IEM Katowice 2021. Potrivit Pariuri sportiveDime, actualii trei concurenți care vor câștiga viitorul Campionat Mondial CS: GO IEM sunt Astralis (+230) Vitalitate (+300) Eroic (+450) Natus Vincere (+500) Mare (+900). Nu va fi ușor să te descurci cu acele fiare, dar cele 5 echipe „Dark Horse” au tot ce este necesar pentru a ne surprinde pe noi și pe adversarii lor!

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate