Sari la conținut

Cele mai bune căști, prezentate de Iulia Ionescu. Elementele care fac diferența


Santiago.

Postări Recomandate

Iulia Ionescu a făcut teste de sunet în platoul emisiunii ILikeIT, pentru că a adus mai multe căști pentru review, alături de un specialist care să ofere sfaturi avizate.

 

În emisiunea ILikeIT, Iulia Ionescu a trecut în revistă mai multe căști din categoria „grea”, adică cele folosite de profesioniști și de audiofili. Cea fidelă pereche de căști este una cu fir, de studio.

Vladimir Chetroiu: „Pentru muzicienii profesioniști și cei pasionați, cum sunt eu, acestea sunt o alegere foarte bună, pentru că au o caracteristică liniară. Ele sunt căști gândite să te auzi foarte bine când înregistrezi sau produci muzică în studio, pentru că nu alterează în niciun fel modul în care se aude sunetul, nu îți amplifică bassul, înaltele, mediile, samd. Pur și simplu auzi muzica așa cum trebuie să fie, și asta pentru muzicieni este foarte important. Sunt căști folosite de Dr. Dre, Christina Aguilera...”

Iulia Ionescu: Poți să ne spui și prețul?

Vladimir Chetroiu: „Undeva la 600 de lei sunt acum, pentru profesioniști sau cei cu adevărat pasionați nu este o sumă mare, și rezistă foarte bine și în timp. Cele mai scumpe și cele mai arătoase sunt cele albe, sunt folosite și de DJ-ii din Ibiza. Izolează foarte bine sunetul, sunt căști cu spate închis, este foarte important, sunt gândite să izoleze sunetul din exterior astfel încât atunci când înregistrezi să nu te deranjeze din ce faci tu, totul este închis acolo, ești în universul tău.”

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate