Sari la conținut

Review sistem Gaming Apache by ITD Custom Works in valoare de peste 10.000 lei !

DuH™

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

Recent am avut ocazia sa testez un calculator realizat de IT Direct, un model din seria Custom Works dupa cum ii spune si numele, foarte performant si cu un pret pe masura. A fost interensant, iar acum vreau sa vi-l prezint si sa analizam impreuna daca merita sau nu un astfel de sistem.

IT Direct ne-a pus la dispozitie sistemul Apache, denumirea completa este in titlu. Este un sistem de ei si daca va uitati pe site pot face sisteme custom foarte complicate. Acesta nu este un sistem greu de facut dar este spectaculos cum a iesit si mi se pare ca arata si foarte bine.

Este genul de sistem pe care l-ar cumpara orice pasionat indiferent de varsta. Este facut cu gust, echilibrat din punct de vedere hardware si gandit sa fie exploatat in gaming.

Costa 11.499 lei in acest moment, deci luati in calcul pretul pentru ceea ce urmeaza sa cititi. Concluziile le tragem la final.

it-direct-1.jpg?w=475&h=356&quality=100& it-direct-4.jpg?w=267&h=356&quality=100& it-direct-5.jpg?w=257&h=342&quality=100&

Configuratie

• Procesor: AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz
  • Placa video: Gigabyte RTX 3070
  • Placa de baza Gigabyte chipset X570
  • RAM: 16GB Corsair 3200MHz
  • SSD: 3TB M.2
  • Cooler procesor: Raijintek
  • Carcasa: Raijintek Ponos
  • LED Strip: Silentium PC Aurora ARGB

it-direct-18.jpg?w=348&h=261&quality=100

Design-ul sistemului

Indiferent ca analizam design-ului unui calculator sau al unui telefon trebuie sa cadem de acord ca suntem subiectivi. Daca noua ne placa nu inseamna ca si voua va place. Insa atunci cand vine vorba de calitatea constructiei nu mai suntem subiectivi.

Noua ne place sistemul si consideram ca este unul frumos, bine gandit incat sa nu para o creatie prosteasca cu niste luminite aruncate aiurea. Chiar l-au facut bine si au integrat o serie de lumini placute care dau culoare la propriu sistemului.

Personal nu mai sunt fan al sistemului de iluminare RGB, sa zicem ca m-am maturizat si am trecut de etapa asta, insa in configuratia facuta de baietii de la ITD chiar arata bine si nu este o iluminare intruziva.

it-direct-30.jpg?fit=1380,610

SURSA arenait

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate