Sari la conținut

XPG lanseaza la CES 2021 produse pentru gameri.


DuH™

Postări Recomandate

XPG-x-CES-2021.jpg?resize=1536,716&quali

XPG va lansa o gama noua de produse pentru gameri. Sub sloganul „The Future of Gaming” XPG va prezenta la targul de tehnologie diferite produse pentru gaming. Inclusiv o guma de mestecat.

Din pacate nu avem fotografii cu produsele…

XPG Xenia Xe este un ultrabook de gaming cu ecran de 15.6 inch, sasiu din aluminiu, greutate de 1.65kg, procesor i5-1135G7 sau i7-1165G7, placa video Intel Iris Xe, ecran IPS Full HD, SSD XPG PCIe Gen4 M.2 de 1TB.

XPG Gaming Gum, o guma de mestecat care contine cofeina, Luteina, un antioxidant cunoscut a fi benefic ochilor, nu contine grasimi si proteine si are o aroma placuta.

XPG PRIME este un ecosistem software care conecteaza toate dispozitivele XPG ale unui utilizator pentru o experienta de joc imbunatatita. Cu XPG PRIME, utilizatorii isi pot personaliza cu usurinta dispozitivele XPG cu efectele si functiile de iluminare dorite pe o interfata intuitiva cu functii si instrumente puternice. Dupa conectarea la un cont XPG PRIME, utilizatorii isi pot accesa setarile pe dispozitive sau pe stocarea din cloud.

 

XPG GRIT este o aplicatie de training conceputa pentru a ajuta jucatorii sa isi imbunatateasca abilitatile First Person Shooting (FPS) prin intermediul mai multor module de formare si analiza. Aplicatia permite utilizatorilor sa exerseze diferite scenarii FPS si sa colecteze diferite valori. Valorile sunt apoi utilizate pentru a oferi informatii despre setarile si exercitiile sugerate pentru a imbunatati jocul utilizatorilor. Impreuna cu un portal social pentru comparatii si informatii suplimentare, ambitia XPG GRIT este de a imbunatati gameplay-ul oricui.

ADATA SD Express Card este un card de memorie SD Xpress cu viteze de 880/400MB/s care foloseste noile specificatii SD7.0 si PCIe Gen3x1. In esenta este un mini SSD.

Module de memorie DRAM DDR5 – va oferi o crestere semnificativa a vitezei, capacitati mai mari si un consum redus de energie si latime de banda crescuta pe nucleele CPU. Noul modul DDR5 va oferi capacitati de pana la patru ori mai mari, consum redus de energie la 1,1V si viteze de pana la 8400 MT/s.

SSD XPG Gammix S70este o solutie cu interfata PCIe Gen 4.0 cu viteze de pana la 7400/6500MB/s si IOPS de citire/scriere de pana la 650/740K cu compatibilitate NVMe 1.4 si Dynamic SLC Caching.

XPG Levante Pro AIO – este un cooler cu lichid cu ecran LCD de 2.1 inch pe capacul pompei, care ofera informatii in timp real despre temperatura, tensiune sau altele. XPG LEVANTE PRO este, de asemenea, echipat cu trei ventilatoare XPG VENTO PRO 120 PWM alimentate de Nidec, pentru a-si mentine radiatorul de 360 mm rece si la o capacitate optima de functionare.

Sursa arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate