Sari la conținut

iPhone 12 Pro Stealth este suflat cu aur si nu are camere


Floridoare

Postări Recomandate

iPhone-12-Pro-Stealth-Feature.jpg

Una dintre cele mai interesante aditii ale seriei iPhone 12 este scanner-ul LiDAR care insoteste ansamblul de camere. Cu toate acestea, cineva a considerat ca este o idee excelenta sa renunte la camerele de pe spate si sa incastreze noul telefon intr-o carcasa suflata cu aur. Este vorba de cei de la Caviar Royal Gift, o companie specializata in tampenii scumpe pentru bogatanii incredibil de naivi. Iar motivul pentru care au eliminat camerele de pe spate si au dezactivat-o pe cea frontala este pentru ca „unele locatii securizate nu permit oricum accesul cu un telefon cu camere” sau pe limba romana, nu e pentru noi, saracii de rand.

Dar poate te intrebi cat costa un astfel de dispozitiv. Adica, i-au scos camerele, da-l naibii, e mai ieftin, nu? Aaa, nu prea. Carcasa de titan suflata cu aur nu este ieftina, astfel costul unui iPhone 12 Pro Stealth cu 128GB memorie este de 5.520$. Iar costul urca odata cu capacitatea de stocare, ori daca vrei modelul Pro Max. Plus ca scrie mare pe el: „CAVIAR”

iPhone-12-Pro-Stealth-Caviar-1120x630.jp

 

Dupa cum spuneam mai sus, iPhone 12 Pro Stealth nu stie ce e aia camera. Caviar nu a dezactivat insa si senzorul TrueDepth, astfel vei putea folosi in continuare deblocarea faciala. Bine, pana la urmatoarea operatie estetica. Lasand gluma la o parte, un astfel de telefon poate fi o varianta pentru membrii din guverne sau pentru liderii unor companii care pun siguranta datelor pe un piedestal.

Daca iPhone 12 Pro Stealth nu iti gadila simturile, sau poate il consideri prea „de saraci” te rezolva Caviar. Poti cumpara un Pro Max, cu camere, placat in aur pur pentru 44.310 dolari. Asta asa, ca sa simti ca dai un ban pe ceva.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate