Sari la conținut

Razer a lansat castile True Wireless Hammerhead Pro


Floridoare

Postări Recomandate

Razer a lansat versiunea Pro a castilor Hammerhead testate de noi AICI. Facelift-ul aduce cateva functii interesante  si tehnologii noi foarte interesante de testat.

Hammerhead-TW-Pro-2020-Technical-Design.

 

Castile aduc THX si Active Noise Cancellation in format hibrid. Folosesc conexiunea Bluetooth 5.1, vin cu o izolare fonica foarte buna si spuma cu memorie Comply pentru dopuri.

Hammerhead True Wireless Pro folosesc o tehnologie ANC hibridă pentru a elimina zgomotele externe și interne nedorite, prin generarea în timp real de unde de sunet inversate, combinate cu o soluție de antifonare pasivă. Acest efect se obține prin încorporarea de două microfoane externe (feedforward) și două microfoane interne (feedback) pentru a livra un sunet deosebit de clar.

Hammerhead-TW-Pro-2020-07-All-eartips.jp Hammerhead-TW-Pro-2020-Render01.jpg?w=23 Hammerhead-TW-Pro-2020-Render02.jpg?w=23  

Hammerhead-TW-Pro-2020-Render04LR.jpg?w=   Hammerhead-TW-Pro-2020-USB-C-Charging.jp

 

“Căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless Pro sunt un accesoriu superior pentru dispozitivele mobile, și au fost concepute pentru utilizarea cotidiană de către gamerii de pe mobil, dar și de cei care caută o calitate audio de neegalat și o formă care se potrivește perfect în ureche,” a declarat John Moore, Head of Sales & Marketing, Growth Peripherals în cadrul Razer. “Utilizatorii vor fi încântați de felul în care se potrivește dispozitivul în urechile lor, de calitatea audio premium și de sunetul fără perturbări, cu latență scăzută pe durata vizionării de filme, audiției de muzică, rulării de jocuri dar și pe durata apelurilor audio sau video. Toate aceste caracteristici uimitoare sunt livrate de un dispozitiv cu dimensiuni reduse, care încape în buzunar.”

Noile casti vin cu difuzoare de 10mm si o frecventa de raspuns intre 10Hz si 20kHz, control tactil, mod de gaming care se traduce printr-o latenta scazuta de doar 60ms.

Vin si cu Ambient Sound sau Quick Attention cum a denumit Razer functia, adica poti sa auzi in casti ce se intampla in jurul tau fara sa le scoti din urechi.

Autonomia declarata este de 20 de ore.

Hammerhead True Wireless Pro: 209,99 Euro
Hammerhead True Wireless Pro THS Carrying Case: 34,99 Euro

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate