Sari la conținut

Xiaomi este in top 3 producatori de telefoane mobile in Q3 2020


CronoS.8vwe

Postări Recomandate

dF1wtrG.jpg

Intr-un top realizat de Canalys si IDC, Xiaomi a ajuns pe locul 3 intr-un top care ne prezinta cine a vandut cele mai multe telefoane intr-o anumita perioada.

In Q3 (adica trimestrul 3 din 2020, un trimestru = 3 luni) Xiaomi a ajuns pe locul 3 intr-un clasament care indica cine a vandut cele mai multe telefoane. Piata telefoanelor mobile a scazut cu 4% fata de anul trecut, dar in Q3 s-a bucurat de o crestere de 32% fata de 2019. Ciudat, se pare ca pandemia nu afectat atat de mult piata.

In Q3 (iulie, august, septembrie) Xiaomi a vandut 47.1 milioane de telefoane mobile in toata lumea, avand o cota de piata de 13.5%. Este o bucurie pentru chinezi deoarece este pentru prima data cand ajung pe locul 3.

Q3 este dominat de Samsung care a vandut 80.2 milioane de telefoane mobile, iar pe locul 2 se afla Huawei cu 51.7 milioane de unitati vandute. Apple este abia pe locul 4 cu 43.2 milioane de unitati vandute.

Totusi, tine cont ca atat Samsung, Huawei si Xiaomi au in portofoliu ZECI de modele diferite care se vand in toata lumea. Apple vinde doar 3-4 modele noi. Am tinut sa precizez asta deoarece este foarte important.

Interesant este locul 5, Vivo, cu 31.8 milioane de unitati vandute. Sony, LG, Nokia, OnePlus, Google…lipsesc.

resursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate