Sari la conținut

Xiaomi a anuntat un nou incarcator wireless de 80W


CronoS.8vwe

Postări Recomandate

hTc71YS.jpg

Xiaomi a anuntat ca lucreaza la un incarcator wireless de 80W, sustinand ca ar fi cel mai rapid de pe piata. Noul incarcator ar putea incarca o baterie de 4.000mAh pana la 50% in doar opt minute, iar o incarcare completa ar dura 19 minute. Ba chiar avem si un videoclip care ne arata incarcatorul in actiune alaturi de un Mi 10 Pro.

Producatorul deja are cel mai rapid incarcator wireless. Este vorba despre cel care insoteste Xiaomi Mi 10 Ultra, avand o capacitate de 50W. Acesta poate incarca bateria de 4.500mAh a telefonului in numai 40 de minute. In aceasta cursa pentru cel mai rapid incarcator s-a inscris si Oppo. Producatorul chinez a anuntat recent o solutie de incarcare de 65W care ar putea incarca o baterie de 4.000mAh in 40 de minute. Aceasta nu a fost insa inclusa pe niciun dispozitiv.

 

Aceasta tehnologie de incarcare wireless nu este insa foarte populara in afara Chinei. Chiar daca producatori precum Xiaomi si Huawei deja ofera astfel de dispozitive, Europa si America nu prea le adopta. Singurul producator care a avut ceva succes in aceasta arie este OnePlus. Odata cu lansarea OnePlus 8 Pro, au fost inregistrate si comenzi pentru incarcatorul wireless de 30W. Apple a facut insa un pas spre aceasta metoda odata cu lansarea iPhone 12 si ale sale accesorii MagSafe.

resursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate