Sari la conținut

Cel mai bun SSD – Recomandarile noastre pentru 2020


CronoS.8vwe

Postări Recomandate

Mai durabile, cu rezistenta superioara, capacitate de stocare buna si o viteza de citire si scriere care depaseste clasicele HDD-uri, memoriile SDD au intrat in ultima vreme in lista standardelor de performanta avute in vedere cand evaluezi un laptop. Daca ai insa un model mai vechi, care te slujeste inca foarte bine, si vrei doar sa faci un upgrade, lucrurile se complica putin, pentru ca achizita este definita de parametri tehnici uneori mai dificil de inteles. Iata de ce iti propunem o serie de criterii importante in alegerea optiunii potrivite, explicate clar, plus cateva recomandari de calitate. SSD Adata SU630 3D NAND este un model cu capacitate de stocare de 480GB, functionare silentioasa si viteza de citire si scriere de pana la 520Mb/s. O alta varianta pe care o ai la dispozitie pentru o comparatie directa este Kingston A400.

5RjYBgr.jpg

SSD Adata SU630 3D NAND

Memorie de tip SSD cu capacitate ridicata de stocare, de 480GB, potrivita pentru salvarea clipurilor video, a fisierelor de tip imagine etc. Ofera o viteza buna de citire si scriere, care scurteaza semnificativ timpul de pornire al calculatorului, precum si pe cel de raspuns in general, si include tehnologie de corectare a erorilor de cod care protejeaza informatia si prelungeste durata de viata.

Cablul SATA necesar pentru conectare nu este inclus in pachetul de livrare si trebuie achizitionat separat.

Varianta ideala pentru cei care vor sa treaca la SDD fara a investi insa foarte multi bani.

A01Foni.jpg

Kingston A400

Potrivit mai ales pentru gameri, datorita vitezei de citire de pana la 500 Mb/s, acest SSD, cu interfata SATA III si capacitate larga de stocare, de 480 GB, va imbunatati semnificativ raspunsul sistemului la comenzi, mai ales daca acesta e unul vechi.

Viteza de scriere, in realitate, e mai degraba decenta, insa in nici un caz nu se apropie de valoarea data de producator - 450 Mb/s.

Daca ai un laptop mai vechi, pe care insa nu vrei sa il schimbi, cu acest SSD il vei face sa mearga ca nou, dupa cum sustin si cumparatorii ce l-au incercat deja.

Kn2tD5D.jpg

Western Digital Blue 3D

SSD pentru laptopuri si sisteme desktop, cu fiabilitate inalta, datorita lipsei componentelor in miscare si a protectiei la accidente mecanice, cu interfata SATA III, rate de transfer mari (560 Mb/s la citire si 530 Mb/s la scriere) si capacitate de 500GB.

Nu toti cumparatorii sunt multumiti de memoria de tip TLC, insa sansele ca aceasta sa fie compromisa sunt slabe.

E un SSD performant, cu compatibilitate larga, care iti va tine datele in siguranta pentru cel putin cativa ani.

resursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate