Sari la conținut

Huawei s-ar putea desparti de brandul Honor pentru 3.7 miliarde de dolari


CronoS.8vwe

Postări Recomandate

rKnX4Vy.jpg

Huawei nu trece prin cea mai buna perioada, chiar daca este in varful listei de producatori de telefoane. Sanctiunile aplicate de Statele Unite ale Americii in combinatie cu pierderea licentei pentru Android au afectat compania. Efectele acestea se resimt acum si pe plan financiar. Ba chiar, este atat de rau incat gigantul chinez ar putea sa-si vanda sub-brandul Honor pentru 3.7 miliarde de dolari. Cel putin asta aflam dintr-un raport publicat ieri de Reuters

Pentru cei care nu stiu, Honor a reprezentat pentru Huawei un sub-brand specializat in special pe vanzarea de telefoane de buget. Unde compania mama se ocupa de lansarea flagship-urilor precum seriile P si Mate Pro, sub-brand-ul se ocupa de vanzarea in masa a dispozitivelor ieftine. Vanzarea acestora ar putea insemna o schimbare de perspectiva pentru compania mama.

Odata ce Honor ar disparea din peisaj, Huawei s-ar putea concentra doar pe seriile consacrate care produc cei mai multi bani. In acest fel, ar disparea dispozitivele foarte ieftine din piata, dar ar creste calitatea si timpul investit in terminalele scumpe. Cumparatorul vehiculat ar fi Digital China Group care in schimbul sumei de 25 de miliarde de yuani ar urma sa primeasca brand-ul ca intreg, departamentul de R&D cat si linia de productie. Se pare ca ar exista si alti doritori, astfel TCL si Xiaomi sunt alte doua nume care ar fi interesate de achizitia Honor.

9SXuJlS.jpg

Resurse

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate