Sari la conținut

Covid si Hackerii


CronoS.8vwe

Postări Recomandate

Un centru de testare pentru coronavirus din Capitala a fost victima unui atac informatic. Hackerii au spart baza de date si trimit pacientilor mesaje false in care ii instiinteaza in mod eronat ca sunt infectati cu noul tip de coronavirus.

Joi, mai multe persoane care s-au testat la respectivul centru au fost instiintati printr-un SMS expediat de pe un numar format din patru cifre, ca sunt infectati cu noul tip de coronavirus. 

De asemenea, acelasi mesaj a fost trimis si catre pacientii centrului care si-au efectuat alte tipuri de analize, nu pentru depistarea COVID-195.

Atentie: centrul respectiv trimitea rezultatele analizelor in forma fizica, in plin, nu prin intermediul postei electronice.
Citeste si: Vin microgranturile pentru
IMM-uri, PFA-uri si ONG-uri: 2.000 de euro SUMA FIXA pentru fiecare beneficiar. Primul venit e primul servit

Mesajele sunt false! Centrul a fost victima unui atac informatic, iar hackerii au spart baza de date unde se aflau numele pacientilor care s-au testat de coronavirus.

Reprezentantii centrului au depus o plangere la DIICOT, iar organele legii urmeaza sa desfasoare o ancheta in acest caz.
Vezi si: Guvernul a prelungit unele masuri din sistemul de asigurari sociale de sanatate cu impact pozitiv in limitarea raspandirii
SARS-CoV-2.

 

yGJsSEu.jpg

Pz5YaIQ.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate