Sari la conținut

Sony crede ca PlayStation 5 va avea mai mult succes decat PS4


BoGdY

Postări Recomandate

PLAYSTATION-5-OFFICIAL-2048x1152.thumb.png.0ea83397da63f99adfefc23c15e558be.png

 

Sony a capatat o gramada de incredere odata cu prezentarea PlayStation 5. Atat de multa incat CEO-ul compnaiei, Jim Ryan a vorbit despre cum crede ca lansarea consolei next-gen va avea mai mult succes decat lansarea lui PlayStation 4. Declaratia a venit in cadrul unui interviu acordat coreenilor de la Naver. Ryan crede ca noua consola va inregistra mai multe vanzari in perioada lansarii, comparativ cu cele sapte milioane de unitati vandute in 2013.

Pe langa asteptarile marete, Jim Ryan a vorbit si despre preturile jocurilor. Acestea vor deveni o realitate odata cu lansarea noii generatii de console, iar unele titluri exclusive de PlayStation 5 vor costa pana la 80 de euro la lansare. Acesta vorbeste despre beneficiile aduse de trecerea pe next-gen. Insa ma intreb, nu cumva avem aceleasi „super caracteristici” deja de vreo doi-trei ani pe PC? Pana acum de ce nu s-au scumpit?!

 

Sony-DualSense-Back-945x630.jpg.592467eb4c8a61423a9ca9adb70054ae.jpg

 

Credem ca PlayStation 5 va vinde mult mai bine in primul an fiscal, comparativ cu primul an in piata a lui PlayStation 4. Vom incanta fanii din toata lumea cu cele mai tari exclusivitati si vom oferi experiente cu adevarat next-gen. Este greu sa vorbesc acum despre piata in general, sau despre alte console, dar cred ca diferenta de pret este parte din evolutia platformelor.Jim Ryan, CEO Sony Interactive Entertainment

PlayStation 5 urmeaza sa fie lansata in data de 12 Noiembrie in Coreea de Sud, Japonia, America de Nord, Mexic si Australia. Restul lumii va primi consola o saptamana mai tarziu pe data de 19 Noiembrie. Am asteptat atat de mult, dar suntem foarte aproape de lansarea unei noi generatii si sper ca aceasta sa aiba un impact mai mare decat cel resimtit odata cu lansarea PS4 si Xbox One.

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate