Sari la conținut

RTX 3090 are destula memorie cat sa instalezi Crysis 3 pe ea si sa-l joci la 4K!


BoGdY

Postări Recomandate

Crysis-3-Gameplay.thumb.jpg.d1c1abf3b83ca4adbf8949e4afc5c03d.jpg

 

Sigur, am mai auzit in trecut despre oameni care au folosit memoria RAM ca si spatiu de stocare. Nu credeam insa ca voi trai prea curand vremea in care voi vedea Crysis 3 instalat pe memoria unei placi video. Odata cu noua generatie de placi video de la NVIDIA, totul pare posibil, intrucat experimentul despre care vorbim azi a fost realizat pe noua RTX 3090.

In momentul in care am vorbit despre NVIDIA GeForce RTX 3090 si ai sai 24GB de VRAM, chiar nu stiam la ce ar putea fi folositi. Ma gandeam ca poate la rezolutii foarte mari precum 8K, sau la munca profesionala de tip modelare 3D sau alte nebunii din astea; sub nicio forma nu mi-a trecut prin cap ca as putea folosi spatiul acesta pentru a instala un joc. Lucrurile sunt cu atat mai interesante cu cat jocul este Crysis 3 si rulat direct de pe placa video, a avut un framerate foarte bun la setari Very High cu rezolutie 4K.

Toata chestia asta a fost posibila cu ajutorul unui software numit GPU Ram Drive. Cu ajutorul acestuia a fost creata o partitie in format NTFS de 15GB pe placa video. Asta a lasat liberi circa 9GB de memorie video, capacitate numai buna pentru a rula Crysis 3 la detalii mari si rezolutie 4K. Cat despre viteza stocarii, ei bine, undeva in standarde de SSD NVMe din moment ce memoria noii placi video este extrem de performanta.

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate