Scripters Shadows Adi Postat Octombrie 4, 2020 Scripters Postat Octombrie 4, 2020 (editat) - Nume plugin: CS:GO Remake - Autor: @Shadows Adi + Credite celor de AICI - Engine ( HLDS / SRCDS ) : HLDS si reHLDS - Versiune: 2.13 - Informatii: Este modul CS:GO Remake facut de Nubo, refacut de mine: Macro-uri, constante, functii. Plus multe alte update-uri facute de mine, precum: Sistem Stattrack, Salvare inclusiv MySQL, Coinflip ( doi jucatori pot paria cate un skin, iar jucatorul ales castiga tot ); Promocode ( Puteti adauga promocode-uri diferite in fisierul de configurare ); Ruleta ( mai multi jucatori pot paria pe o culoare aleasa. Multumesc pentru estetica, zorken ). Si altele pe care le-am mentionat in sectiunea Features de pe GitHub - Download:DOWNLOAD LINK / GitHub Project - Instalare: Descarcati arhiva apasand pe Ultima Versiune de mai sus, dupa care mutati toate fisierele asa cum sunt din arhiva in directorul 'cstrike' . Pentru orice nelamurire / problema / functie noua, puteti lasa comentariu aici sau sa deschideti un ticket pe GitHub Click Aici EDIT: Modul nu contine nicio functie de licentiere, deci poate fi folosit de catre toata lumea, in limita a bunului simt. Editat Decembrie 24, 2021 de Shadows Adi Update versiunea 2.13 2 1 Citează
Scripters Shadows Adi Postat Octombrie 11, 2020 Autor Scripters Postat Octombrie 11, 2020 UpDate v 1.1.2-Beta: Am fixat niste probleme la salvarea datelor. Am eliminat "no return-ul", am dat valori specifice fiecarei functii Am fixat niste bug-uri de crash ( pe partea clientului si pe partea serverului ) Am adaugat native noi prin care se poate verifica daca meciul este in cea de-a doua jumatate sau daca este ultima runda. Citează
Scripters Shadows Adi Postat Octombrie 27, 2020 Autor Scripters Postat Octombrie 27, 2020 Acum 8 ore, [bL]uNt a spus: addonsul trebuia sa functioneze? Addons-ul functioneaza, trebuie sa ai pe server AmxModX cel putin 1.8.3. Citează
Scripters Shadows Adi Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Scripters Postat Ianuarie 6, 2021 Update! Versiunea 2.0 - Am implementat suport pentru MySQL si nVault ( controlabil prin cvar ). - Am adaugat o noua comanda: amx_skin_index - gaseste skin id-ul unui item in multime. - Am adaugat o noua nativa: csgor_get_skin_index - returneaza numele complet si id-ul skin-ului aflat in multime. Citează
Scripters Shadows Adi Postat Februarie 17, 2021 Autor Scripters Postat Februarie 17, 2021 Update! Versiunea 2.1 - Am relucrat apelativul csgor_user_levelup() - Am adaugat o nativa noua: csgor_ranks_num() - Am mai optimizat parti din cod. - Am fixat un bug minor in detectarea metode de salvare / incarcare a datelor. - Am adaugat un subplugin nou: [CS:GO Remake] Rank Up Bonus De facut: Implementarea sistemului de Weapon Stattrack Depistarea eventualelor probleme ale plugin-ului Citează
Scripters Shadows Adi Postat Martie 12, 2021 Autor Scripters Postat Martie 12, 2021 Update! Versiunea 2.2 Acest Update este recomandat sa fie instalat imediat daca aveti acest mod pe server. - Am fixat modificarea pozitiei a unui bitsum din macro-uri. - Am fixat modul de observatie al spectatorilor, acum ar trebui sa fie mai bine pentru animatiile skin-urilor. - Am fixat mesajele din chat de la cooldown-ul ruletei. - Am fixat evenimentul de tip "intermission", acum la schimbarea hartii nu ar mai trebui sa existe vreun crash. - Am adaugat posibilitatea pastrarii skin-ului armei dropate pe jos, skin-ul detinatorului armei. Citează
Scripters Shadows Adi Postat Aprilie 24, 2021 Autor Scripters Postat Aprilie 24, 2021 Update! Versiunea 2.3: - Am implementat sistemul StatTrack pe toate armele care apar in csgor_configs.ini - Am implementat meniu dinamic pentru meniul principal, deci se poate adauga orice doriti. - Am eliminat suportul cromchat, trecand astfel pe nativa client_print_color. - Am fixat salvarea armelor StatTrack prin metoda nVault. DE FACUT: o Sistemul StatTrack trebuie prelucrat astfel incat ca armele sa poata fi vandute / schimbate / trimise / distruse la fel ca skin-urile normale. Citează
Saul Goodman Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Can you send me the name of all skins it have/ Citează
Scripters Shadows Adi Postat Iulie 23, 2021 Autor Scripters Postat Iulie 23, 2021 2 hours ago, SNK_Omar said: Can you send me the name of all skins it have/ The list of skins is already published in the original config: https://github.com/ShadowsAdi/CSGORemake/blob/master/addons/amxmodx/configs/csgor_configs.ini#L64 Citează
Saul Goodman Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 (editat) Cool but is there any server using it? and aare there gloves?? And add more CS:GO skins like AWP Fade or m4a1-s print stream? and tell me download instruction Editat Iulie 23, 2021 de SNK_Omar 1 Citează
Saul Goodman Postat Iulie 24, 2021 Postat Iulie 24, 2021 Well i saw that mod but it's different from that plugin called CS:GO infinity it has the same skins of this plugin BUT it has gloves mod... CSGO.reclamă.RO It's not advertisement! I said Take a look only Citează
Scripters Shadows Adi Postat Iulie 24, 2021 Autor Scripters Postat Iulie 24, 2021 (editat) 22 hours ago, SNK_Omar said: Cool but is there any server using it? Click Here 22 hours ago, SNK_Omar said: and aare there gloves?? there will be into the future updates 22 hours ago, SNK_Omar said: And add more CS:GO skins like AWP Fade or m4a1-s print stream? and tell me download instruction Anyone can add skins. And Read the entire ReadME section before using it. https://github.com/ShadowsAdi/CSGORemake#download 10 hours ago, SNK_Omar said: Well i saw that mod but it's different from that plugin called CS:GO infinity it has the same skins of this plugin BUT it has gloves mod... CSGO.reclamă.RO It's not advertisement! I said Take a look only It's completly other plugin. Editat Iulie 24, 2021 de Shadows Adi 1 Citează
Saul Goodman Postat Iulie 26, 2021 Postat Iulie 26, 2021 good job btw but can you fix weapon sounds? They are bugged somehow Citează
Scripters Shadows Adi Postat Decembrie 24, 2021 Autor Scripters Postat Decembrie 24, 2021 Update! Version 2.13: - Fixed some bugs when sending weapon's animation. - Fixed a bug when HUD Informations were sent too faster on client. - Added core's source code. - Added two new cvars: - csgor_enable_roundend_sounds( Enable / Disable Round End sounds) - csgor_show_copyright ( Show / Hide Copyright Information ( Plugin Author ) ) - Added GPL 3.0 Licence to project. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.