Sari la conținut

Tencent investeste in continuare in studiouri de gaming


BoGdY

Postări Recomandate

gtfo-full-release-date-infection-enemies-1.thumb.jpg.38b5a60413759ab29e7a65749f28ba1f.jpg

 

Gigantul tech chinez Tencent tocmai a anuntat inca o victorie pe piata de gaming. Compania a achizitionat un procent mare din companie suedeza 10 Chambers. Aceasta din urma a fost fondata in 2015 de catre oamenii din spatele primului Payday. Primul lor joc se numeste GTFO si a fost lansat in luna decembrie a anului trecut.

Ne apropiem deja de al saselea an de dezvoltare al GTFO si am realizat ca ambitiile noastre pe termen lung vor avea nevoie de mai multa putere. Aveam nevoie de un partener care sa ne ofere libertatea de care avem nevoie pentru a atinge noi culmi, dar sa ne si ofere suportul necesar petnru a mentine GTFO pe termen lung. Mai ales pentru viitorul studioului, asocierea cu Tencent este foarte interesanta.Ulf Andresson, Creative Director, 10 Chambers

 

 

 

 

Asocierea cu Tencent le permite celor de la 10 Chambers sa se extinda. In urma acestei miscari deja s-au creat noi locuri de munca in cadrul studioului. Resursele investite de corporatia chinezeasca le va permite suedezilor sa imbunatateasca si mai mult GTFO si sa-l transforme intr-o „experienta si mai infricosatoare”.

Odata cu aceasta investitie, Tencent adauga inca un studio pe lista destul de mare in care a investit. Chinezii detin in acest moment Riot Games si Grinding Gear (Path of Exile). In plus, acestia au achizitionat si Supercell (Clash of Clans) pentru suma de 8.6 miliarde de dolari. Investitiile nu se opresc insa aici, astfel chinezii au actiuni mici si in companii precum Epic Games, Ubisoft sau Activision Blizzard.

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate