Sari la conținut

Xbox Series X/S va putea rula jocurile backwards compatible de un HDD extern


BoGdY

Postări Recomandate

Xbox-Series-X.thumb.jpg.747eb8283f79ab498821c9cf469d859f.jpg

 

Solutiile de stocare din consolele next-gen sunt un subiect foarte discutat in ultima vreme. PlayStation inca nu a prezentat optiunile de upgrade pentru PS5, insa Microsoft a facut-o iar fanii nu au fost prea fericiti. Avem insa si vesti bune, intrucat Xbox Series X/S va putea rula jocurile de Xbox One direct de pe un HDD extern pe USB. Aceasta miscare am vazut-o si din partea Sony, doar ca Microsoft o duce la un alt nivel.

Pentru cei care au deja jocurile pe Xbox One sau chiar le stocheaza in acest moment pe un HDD extern, procesul va fi plug&play. Doar iei HDD-ul cu pricina si-l conectezi la una dintre consolele next-gen. De acolo, poti intra direct in actiunea jocului. Cu atat mai mult, acest sistem suporta si anumite jocuri de Xbox 360 si Xbox Classic.

Interviul in care ni s-a confirmat aceasta posibilitate include si detalii despre Quick Resume. Aceasta caracteristica iti permite sa pui pauza unui joc si sa-l lasi sa ruleze in background. Partea interesanta este ca functioneaza chiar daca intri intr-un alt joc. Aparent va functiona si cu jocurile stocate pe hardul extern, astfel vei putea schimba super rapid intre titluri pe noul tau Xbox Series X/S.

Microsoft va lansa Xbox Series X/S pe 10 Noiembrie, data in care EA Play va deveni parte din Xbox Game Pass, astfel nu vei duce lipsa de jocuri pana cand apar titlurile next-gen. Odata cu achizitia Bethesda, cred ca daca ar primi suport oficial si in Romania, Xbox ar putea intrece PlayStation la vanzarile pe plan local.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate