Sari la conținut

Amazon isi prezinta noua platforma dedicata cloud gaming-ului


BoGdY

Postări Recomandate

Amazon-Luna-Cloud-Gaming.thumb.jpg.1a2c629064c42b74f5e15773659b29b1.jpg

 

Amazon a prezentat in mod oficial propia platforma de gaming in cloud, numita Luna. Colosul a anuntat prezenta unui program de test care va putea fi accesat incepand cu luna urmatoare. In mod cert vom avea parte de o lista foarte buna de jocuri, chiar daca totul se afla inca la inceput. Resident Evil 7, Control, Tacoma, Metro Exodus si Overcooked 2 sunt doar o parte dintre titlurile disponibile in librarie. Sa nu uitam de dezvoltatori recum Sega si 505 Games care vor sustine initial libraria de jocuri. Cat va costa un abonament lunar? Pretul va fi de sase dolari pentru fiecare luna de joaca.

Luna va transmite in faza initiala un stream in rezolutie 1080p si 60 de fps-uri, Amazon planuind sa livreze o calitate 4K in 60 de fps odata ce serviciul este lansat complet. Viteza internetului necesara pentru streaming in FullHD atinge un minim de 10Mbps; in timp ce rezolutia 4K are nevoie de 35Mbps. Mai mult ca sigur vom avea nevoie de o conexiune ceva mai buna decat cea mentionata. Am testat spre exemplu GeForce NOW pe o conexiune de 50Mbps si nu pot sa spun ca m-a dat pe spate.

 

 

Amazon a pregatit si un controller dedicat in totalitate platformei, pretul cerut pentru acesta fiind de 50 de dolari. Nu arata deloc rau, forma ergonomica se apropie foarte mult de cea a unui controller de Xbox. Sunt sanse foarte mari sa fie chiar bunicel. Luna este compatibila cu PC, Mac, Amazon Fire TV si dispozitivele iOS

Sursa:ZonaiT

Assassin's Creed III.lnk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate