Sari la conținut

Dezvoltatorul Among Us anuleaza continuarea seriei


BoGdY

Postări Recomandate

Among Us a devenit unul dintre cele mai populare jocuri, datorita modului de joc foarte distractiv. Premisa este foarte simpla, vei face parte dintr-un echipaj al unei navespatiale care a fost afectata. Va trebui sa lucrezi in echipa pentru a identifica rapid membrul care saboteaza echipa. Ei bine, dezvoltatorul a anuntat anularea urmatorului joc din serie deoarece primul joc beneficiaza in continuare de-o atentie sporita din partea fanilor. Joculetul face parte in prezent din topul celor mai jucate jocuri de pe Steam, ocupand a treia pozitie din lista.

Among Us este un joc foarte accesibil si distractiv

Urmatorul titlu Among Us a fost anuntat in urma cu 37 de zile intr-o postare pe blog, direct de InnerSloth. Exista inclusiv sansa ca tot continutul dezvoltat pentru Among Us 2 sa fie implementat in prima versiune. Pentru pretul cerut de cinci dolari, mi se pare o investitie foarte buna si probabil acesta este si motivul principal; este foarte ieftin! Versiunea pentru Android/iOS este gratuita cu reclame, iar acestea pot fi eliminate pentru doar doi dolari.

„Motivul principal pentru care anulam dezvoltarea urmatorului titlu, se afla in stransa legatura cu popularitatea actuala de care beneficiaza in acest moment primul joc. Desi codul jocului nu a mai fost imbunatatit, ne dorim in continuare sa ridicam proiectul la nivelul urmator”,InnerSloth – dezvoltatorul seriei Among Us

Daca analizam putin si cifrele publicate pe site-ul steamspy, jocul ar fi depasit deja zece milioane de utilizatori si asta doar pe Steam. O sa-i ofer si eu astazi o sansa jocului. Nu am apucat inca sa-l joc, dar in schimb ma atrage foarte mult conceptul din spate.

Sursa:ZonaIT

 

 

 

Among-Us.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate