Sari la conținut

Steam incearca sa isi dezvolte componenta sociala cu o noua functie


BoGdY

Postări Recomandate

Oricat de mult ar putea uni sa critice Epic Games Store, impactul noii platforme se simte. Si este destul de puternic incat sa trezeasca gigantul celor de la Valve din somn si sa-l puna la treaba. Dupa facelift-ul care a mai intinerit putin platforma, se pare ca Steam vrea sa evolueze si in alte directii. Astfel, platforma de gaming va primi un noua feature care iti permite sa citesti noutati despre jocuri.

In acest moment functia este disponibila prin intermediul Steam Labs si o puteti testa accesand pagina proiectului. Din nefericire, Romania nu este inca pe lista de tari suportate, dar momentan este inca in stadiu experimental. Daca va avea succes, sunt sigur ca vom fi si noi pe lista tarilor suportate de noua caracteristica a platformei.

Este o miscare interesanta din partea Steam. Adica, deja este o platforma de jocuri dar pare ca Valve cam vrea sa obtina ceva mai mult de aici. Personal imi da senzatia ca vrea sa devina ceva asemanator cu Xbox Live, iar asta ma bucura enorm. Gamerii de pe PC nu au avut pana in acest punct o platforma stabila pentru gaming si socializare care sa integreze functii precum achievement-uri, premii obtinute din jocuri si mici chestioare care sa motiveze jucatorii. Iar faptul ca incepem sa avem parte de asta mi se pare super si cred ca odata cu EA Play si alte aditii, platforma de la Valve isi va consolida si mai bine pozitia in piata.

Sursa:ZonaIT

 

 

Steam-Labs.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate