Sari la conținut

DR. DISRESPECT SPARGE TĂCEREA, VIDEO-UL CRIPTIC ÎN MIJLOCUL CONTROVERSELOR ASUPRA INTERZICERII PERMANENTE


cosm1n.

Postări Recomandate

Dr. Disrespect vorbește public pentru prima dată de la misterioasa lui interdicție de la Twitch.

Situația dintre Guy "Dr Disrespect" Beahm IV și platforma de streaming Twitch a trecut de la ciudat la ciudat. După ce a primit o viață interdicție permanentă de la Twitch, atât Twitch cât și Doc s-au întunecat cu privire la controverse. Twitch a declarat doar că veteranul de streaming de șapte ani nu mai era binevenit pe platforma lor după ce a încălcat orientările comunitare sau condițiile de serviciu. Până de curând, Dr. Disrespect nu vorbise direct despre interdicție, decât că Twitch nu l-a informat despre motiv.

DR. DISRESPECTUL VORBEȘTE

Acum, tânărul de 38 de ani și-a rupt tăcerea și a început să abordeze situația într-o manieră mai directă. Într-o exclusivitate interviu cu PC Gamer, Dr. Disrespect a fost întrebat dacă Twitch l-a tăiat cu adevărat fără niciun motiv. Răspunsul său a fost un simplu „Da”. El a intrat într-un pic mai detaliat, dar și-a ales cu atenție cuvintele la recomandarea consilierului juridic.

"Da, acesta este genul de lucruri care suflă mintea despre toate acestea. Evident, pentru consilier juridic, trebuie să fiu atent aici. Dar pot spune, totuși, că nu mă voi întoarce la Twitch, deci, vreau să spun , asta e."

Intervievatorul PC Gamer a urmat o întrebare simplă, întrebându-se de ce personalitatea de mult timp YouTube și Twitch nu „strigau de pe acoperișuri” de interdicția neprevăzută.

„Uh, bine, vreau să spun, încerc să fac cei mai buni și mai adecvați pași posibile și există lucruri în spatele scenei din punct de vedere juridic care, știi, nu pot ... aici este at. Și deci, nu vreau să merg pe rețelele de socializare și să spun ceea ce este greșit sau ceea ce este corect - sau orice ar fi - și, așa, am făcut declarația noastră. Și asta este, știi, că acolo stau lucrurile Acum, pe măsură ce construim acest plan de joc pentru a reveni la această documentare, acesta este încă un lucru în lucrări în ceea ce privește aspectul viziunii. Lucrez cu echipa mea de creație, grafică, mergând și luând ca întreg documentul 3.0 experiență la nivelul următor și, de aceea, este locul meu acum. "

Dr. Disrespect evită cu atenție orice repercusiuni legale care ar putea să-i vină ca urmare a interzicerii sale. Intervievatorul a întrebat dacă fluxul său final, în care personalitatea lui Twitch a discutat despre dr. Thomas Cowan și unele teorii ale conspirației sălbatice, ar fi putut duce la îndepărtarea permanentă de la Twitch. În timp ce Dr. Disrespect a început să răspundă, publicistul său a întrerupt răspunsul, afirmând, "Ne apropiem cu adevărat de teritoriul periculos aici. Deci, știi, Doc, nu știm de ce Twitch l-a interzis și nu există avertismente formale sau mustrări la înregistrare. Totul este legal să îl lase să spună." "

Din ceea ce putem aduna, Dr. Disrespect încă nu are idee de ce Twitch a trecut cu interdicția și nu a teoretizat. Fosta superstar Twitch se concentrează pe reconstruirea brandului său și reducerea golului către „Doc 3.0”.

TWEET CRYPTIC

Dr Disrespect a trimis un tweet video, înfățișând personajul învăluit în întuneric, cu o mașină sport vizibilă în spatele lui. În videoclip, Doc cântă următoarele cuvinte într-o melodie din anii 80-Esque, creând confuzie cu privire la tot ce înseamnă.

"Este din mâinile mele. Dar eu sunt în continuare sub control. Este din mâinile mele. Nu poți niciodată să-ți îndepărtezi puterea sufletului."

Este nedumerit, mai ales ținând cont de faptul că Dr. Disrespect nu pare interesat să semneze o afacere exclusivă cu nicio platformă de streaming. Versurile s-ar putea referi doar la faptul că există implicații legale cu Twitch și el poate spune doar atât de multe. În acest moment, toată conjectura ar trebui să fie cernută, deoarece nimeni apropiat de situație nu are nici o idee despre ce va urma pentru fostul streamer Twitch.

Purtătorul de informații Rod "Slasher" Breslau le-a reamintit adepților săi că Dr. Disrespect poate transmite fluxuri pe alte platforme, dar YouTube în mod special nu îl va susține ca partener.

În ciuda închiderii, rămân multe întrebări. Principalul dintre ei este modul în care vor arăta aceste proceduri legale în viitor. Masele încă nu au răspuns pentru interdicția lui Doc de pe platforma Twitch. Cu toate acestea, procesul legal se va juca singur, deoarece Dr. Disrespect se concentrează pe revenirea la ceea ce i-a câștigat atâta popularitate. El a spus la fel de mult când a fost întrebat dacă este în căutare de partener cu o platformă de streaming în viitor:

"Ei bine, hai să spunem că toate cărțile sunt pe masă. Mă concentrez mai mult doar pe asigurarea a ceea ce facem în continuare, indiferent dacă este o mișcare de platformă sau nu, că este decizia corectă pentru comunitate și Champions Club care mă urmărește. .“

Fii la curent cu ESTNN pentru actualizări despre această poveste în 

estnn.com

image.png.424dcec1011c892498f10d6a5d39cf4f.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate