Sari la conținut

Marvel’s Avengers primeste un patch care repara peste 1000 de probleme


BoGdY

Postări Recomandate

Marvel’s Avengers tocmai a primit primul mare patch. Acesta este disponibil pe toate platformele si Square Enix sustine ca rezolva peste 1000 de probleme. Chiar daca vestea este buna, nu ar trebui insa sa fim ingrijorati ca jocuri de 60 de euro au ATATEA probleme la lansare?! Haideti sa vedem totusi ce aduce nou versiunea v1.3.0 a jocului.

In primul rand, jucatorii de PC vor vedea un boost in performanta. Pe langa aceasta imbunatatire a consumului de memorie RAM si de incarcare a procesorului, jocul ar trebui sa nu mai dea crash-uri. Crystal Dynamics a adaugat chiar si o functie care elimina motion blur-ul cu totul. Aceasta din urma este o chestie foarte ceruta de catre jucatorii de Marvel’s Avengers.

Pe langa schimbarile de mai sus, avem parte si de multe fix-uri cross-platform. De la crash-uri intamplatoare la bug-uri vizuale, jocul ar trebui sa fie per total mai stabil. Noua versiune v1.3.0 a lui Marvel’s Avengers ar trebui insa sa rezolve si probleme mari. Multi jucatori au raportat faptul ca personajele se blocheaza in loc, pierd accesul la abilitati si multe alte probleme de acest fel.

In timp ce acest patch este bine-venit, scoate la iveala problemele lui Marvel’s Avengers. Personal nu m-am impacat foarte bine cu jocul si unii i-ati luat (pe buna dreptate) apararea. Dar cand aud stiri de genul acesteia, in care un patch repara 1000 DE PROBLEME, tind sa ma intreb: unele companii nu-si cam bat joc de noi, pe banii nostri?! Asta este cu atat mai trist cu cat Square Enix si Crystal Dynamics sunt nume destul de respectate in industrie; sau erau. 

 

Sursa:ZonaIT

 

 

marvel-avengers-game.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate