Sari la conținut

PlayStation 5 va fi disponibil iarasi pentru pre-comanda!


BoGdY

Postări Recomandate

Sony a dat-o putin in bara cu pre-comenzile pentru PlayStation 5. Din fericire pentru cei care voiau sa-si rezerve o consola dar nu au apucat, compania tocmai a anuntat ca va suplimenta numarul de unitati disponibile. In acest fel, un al doilea val de pre-comenzi va incepe zilele urmatoare.

Dupa un anunt intarziat al pretului si datei de lansare, pre-comenzile pentru PlayStation 5 au explodat. Faptul ca unii retaileri au dat drumul comenzilor mai devreme nu a ajutat cauza prea mult. In acest fel, pe data de 17 Septembrie unele magazine deja au dat drumul la comenzi. Spre mirarea nimanui, stocurile nu au rezistat nici 10 minute in unele cazuri. Cea mai mare problema insa a fost ca multe dintre aceste comenzi au fost realizate de boti.

Sony si-a cerut scuze public prin intermediul Twitter pentru modul in care au inceput pre-comenzile pentru PlayStation 5. Pe langa anuntul celui de-al doilea val de pre-comenzi, japonezii si-au asigurat fanii ca vor mai produce unitati suplimentare care vor fi disponibile spre finalul anului.

Sa fim sinceri: pre-comenzile pentru PlayStation 5 puteau decurge mult mai bine. Ne cerem scuze pentru asta. In urmatoarele cateva zile vom oferi mai multe console. Detaliile vor fi comunicate de catre reprezentatii magazinelor. Mai multe unitati vor fi disponibile spre finalul anului.Sony prin intermediul Twitter

Am spus asta si in cazul RTX 3080 si o spun si despre PlayStation 5. Nu va grabiti daca nu aveti momentan bani si nu traiti cu frica ca veti ramane pe dinafara. Pana la urma si aceasta consola este un produs. Un produs pe care producatorul vrea sa-l vanda pentru a scoate profit. Daca exista cerere, fiti siguri ca va exista si oferta.

 

Sursa:ZonaIT

 

 

PlayStation-5-Retail-Box-Precomanda.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate