Sari la conținut

STREAMING: TWITCH LANSEAZĂ CATEGORIA SPORTS, ARSENAL ȘI REAL MADRID


cosm1n.

Postări Recomandate

Twitch și Amazon caută să se descurce pe sport, deoarece Twitch lansează un nou canal Twitchsports.

Noul canal va evidenția emisiile de top și programarea de la partenerii din sport la nivel mondial. Primele nume mari care participă sunt cluburile de fotbal Arsenal, Real Madrid, Juventus și Paris Saint-Germain. În SUA NBA, NHL, RFL, UFC și NWSL vor furniza conținut pe platformă.

Având în vedere că Twitch este deja locul potrivit alături de YouTube pentru conținut de jocuri, Amazon încearcă să-și extindă sfera de acțiune cu sporturi pe platformă. Am văzut deja câteva evenimente majore difuzate pe platformă în ultimul an. Formula 1 și-a făcut debutul recent pe platformă, iar meciurile din Premier League difuzate de Amazon Prime în Marea Britanie sunt acum toate transmise pe Twitch. Deși doar pentru cei din Marea Britanie deocamdată.

Alături de acestea, Twitch transmite și joi seară fotbal pe Twitch și a achiziționat recent Liga Campionilor din Germania UEFA după succesul eforturilor sale în Anglia. Amazon deține drepturile de a transmite 16 meciuri pe an în Germania, pentru etapele de grup și eliminatorie pentru trei sezonuri din 2021-22, datorită COVID-19 a cărei dată de început nu este pe deplin cunoscută. De asemenea, Amazon a dobândit drepturile de a transmite cele 24 de jocuri ale Ligii Naționale de Fotbal din Femei pe platforma sa. În mod crucial, acordul include drepturile globale la toate cele 108 meciuri regulate pentru cei din afara SUA. Ceea ce evidențiază avantajul major al cumpărării drepturilor sportive pe Amazon.

STELE SPORTIVE ÎN FLUX

Twitch a fost, de asemenea, acasă pentru vedetele sportive importante care se derulează pe platformă. În 2018, vedeta Tottenham, Dele Alli a difuzat filmul Fortnite pe Twitch alături de Spurs și coechipierul său din Anglia, Harry Kane. Cea mai notabilă stea de pe Twitch este, probabil, British F1 Star Lando Norris. Obișnuit al platformei, Lando nu doar transmite conținutul F1 și Sim Racing, dar joacă PUBG și Warzone. Lando a fost deosebit de activă în timpul pauzelor F1, deși recent a difuzat o mulțime de F1 în spatele scenei, inclusiv recentul său finisaj de podium.

În afara sportului, Twitch a semnat recent rapperul Logic la un acord exclusiv cu platforma. El va fi un obișnuit pe platformă acum, după ce s-a retras din rap și chiar va debuta primul său album pe Twitch prima dată când va face primul stream pe platformă pe 23 iulie.

estnn.com

image.png.7f941b400585bf35612e5d2dcf8506fa.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate