Sari la conținut

TUDORUL DEZVĂLUIE UN NOU BRANDING ÎN REVENIREA MONUMENTALĂ LA TWITCH


cosm1n.

Postări Recomandate

Grzesiek a anunțat într-un videoclip pe Twitter că fostul streamer al Mixerului Michael „învăluit”, se întoarce la Twitch în urma închiderii Mixerului.

În iunie, Microsoft a luat decizia de a închide serviciul de streaming mixer. Mixer a fost setat să rivalizeze cu Twitch și a dobândit talente de prim nivel, cum ar fi Tyler "Ninja" Blevins, Herschel "Dr. Disrespect" Beahm și Shroud. Ninja a semnat un contract de 30 de milioane de dolari cu Mixer în august, dar de atunci a experimentat atât cu Youtube, cât și cu Twitch. Scopul era să acumulezi o listă de superstar de streameri și jucători, dar nu era suficient ca platforma să crească. Există întrebări cu privire la încotro s-ar îndrepta, după ce platforma s-a contopit cu Facebook Gaming. Fostul jucător de Counter-Strike a fost cel de-al cincilea jucător cu cel mai mare câștig în 2019, în parte la un contract pe care l-a semnat în august pentru a curge exclusiv pe platforma acum moartă.

Fanii au aflat astăzi într-un videoclip pe Twitter că învăluitul va reveni la Twitch pentru a-l transmite în flux, împreună cu branding-ul și logo-ul nou. Teoriile au fost concepute pentru că giulgiul s-ar putea alătura fostului zeu streaming Dr. Disrespect pe Youtube, dar în schimb, aimbotul uman a decis să se întoarcă acasă. Shroud are peste 6.4 milioane de abonați pe Youtube, ceea ce ar fi putut duce la următorul pas în cariera sa de streaming, dar pentru mulți Twitch este acasă. Există mai mult decât probabil un contract multimilionar în dolari, dar până în prezent, detaliile referitoare la contractul giulgiului au rămas sub incidență. Twitch a avut o înregistrare mai consistentă decât platformele de streaming alternative. Primul flux al Șoimului va fi pe 12 august, la ora 11 PST, pe al său canal zvâcnire, care în mod surprinzător are în continuare 7.1 milioane de adepți

Imagine prezentată prin Robert Reiners / Getty Images.

estnn.com

image.png.fcfc404c6e5da3a6e8afc6501d22bbfa.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate