Sari la conținut

Watch Dogs 2 si Football Manager 2020 sunt gratuite pe Epic!


BoGdY

Postări Recomandate

watch_dogs_2_marcus_sitara_wrench_8k-wide.jpg

 

Ubisoft si Epic Games Store par a avea o relatie foarte frumoasa. Francezii isi lanseaza jocurile pe platforma de hipsteri dupa cum am vazut-o numita, iar utilizatorii primesc titluri mai vechi gratuit. Este cazul si saptamana aceasta, iar Watch Dogs 2 este disponibil gratuit pe EGS. Alaturi de acesta mai avem inca doua titluri: Football Manager 2020 si Stick It To The Man!

Nu este pentru prima oara cand Watch Dogs 2 este oferit gratuit utilizatorilor. Ultima data cand s-a intamplat asta a fost cu ocazia primului eveniment Ubisoft Forward, acum circa o luna si jumatate. Daca ati ratat aceasta oferta, acum este ocazia numai buna sa-l descarcati. Mai ales ca Epic Games Store a oferit gratuit si primul titlu din serie. In acest fel, daca primul Watch Dogs v-a placut, continuarea sigur o sa va ofere inca cateva ore de distractie.

 

 

Epic-Games-Store-Free-Mid-Late-September-1200x544.png

 

Celelalte doua jocuri gratuite sunt Football Manager 2020 si Stick It To The Man! In FM2020 iei rolul de antrenor al unei echipe de fotbal si incerci sa o urci pe culmile succesului. Jocul iti ofera o abordare strategica asupra acestui sport, iar in comparatie cu FIFA si PES modul de cariera este mult mai avansat. In Stick It To The Man! va trebui sa traversezi o lume 2D intr-un gameplay de tip platformer. Cu un art-style psichedelic plin de culori si forme abstracte, acest joc ar putea fi distractia de duminica dupa-amiaza de care ai nevoie. Un lucru e cert: oferta este disponibila pana pe 24 Septembrie 2020 asa ca fuguta la jocuri moca!

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate