Sari la conținut

NINJA SEMNEAZĂ UN ACORD EXCLUSIV CU TWITCH


cosm1n.

Postări Recomandate

Ninja s-a întors la Twitch printr-o afacere exclusivă.

Superstarul de jocuri Tyler "Ninja" Blevins a anunțat astăzi că se va întoarce la Twitch în cadrul unui acord exclusiv de streaming. Și Twitch a confirmat această știre într-un Tweet care a ieșit mai devreme în această după-amiază. Acest anunț marchează sfârșitul perioadei de agenție gratuită a lui Ninja, care a început la începutul lunii iulie după dosarul platformei Microsoft Mixer cu câteva luni în urmă. Acum, la 29 de ani, Ninja va întoarce platforma în care popularitatea sa a explodat în 2017.

CARIERA LUI NINJA VINE COMPLET

Călătoria lui Ninja a fost una interesantă de când a părăsit Mixer. Cu mai mulți creatori de Mixer care trec la Facebook Gaming, Ninja a refuzat o ofertă raportată între 60 și 90 de milioane de dolari să urmeze exemplul. După ce s-a îndepărtat praful de la prăbușirea lui Mixer, Ninja a luat ceva timp să-și cântărească opțiunile. El transmis în scurt timp pe YouTube în fața a peste 100,000 de telespectatori.

Mulți s-au întrebat dacă Ninja va face o mutare pe YouTube cu normă întreagă. Aproape o lună mai târziu, Ninja a lansat pentru prima dată fluxul său Twitch de când a părăsit platforma în august 2019. Comunitatea l-a primit bine, având în vedere aproape 100,000 de telespectatori acordați pentru a-i urmări fluxul de întoarcere. Ninja a difuzat din nou alături de bunul său prieten Ben "DrLupo" Lupo pe 13 august în fața a 45,000 de telespectatori. Din acel moment, Ninja a devenit întunecat dintr-o perspectivă de streaming, mulți presupunând că se va alătura exclusiv Twitch în viitor.

Aceste teorii s-au concretizat. Cu 15 milioane de adepți, Ninja rămâne cel mai urmărit flux Twitch de pe platformă. Boom-ul său fără precedent în popularitate în primele zile ale Fortnite: Battle Royale a pregătit calea pentru ca alții să urmeze exemplul. Deși s-a distanțat oarecum de Fortnite, numele lui Ninja încă păstrează un cachet. A avut sens doar ca cariera sa de streaming să se apropie complet după ce a făcut un mic ocol prin bizarul experiment Mixer.

CÂND VA FI NINJA STREAM PE TWITCH?

La scurt timp după anunț, Ninja a trimis pe Twitter că primul său stream va avea loc la ora 2:10 CST astăzi, 2011 septembrie. În ultima vreme, Ninja a jucat Valorant la un nivel semi-pro. De asemenea, s-a alăturat maselor cu jocuri precum Among Us și Fall Guys. Este sigur să spunem că Ninja nu va mai dedica transmisiuni întregi Fortnite și va trece într-un streamer de varietăți. Cu toate acestea, Ninja s-a întors pe Twitch, unde călătoria sa a început în ianuarie XNUMX.

Rămâneți la curent cu ESTNN pentru mai multe informații despre această poveste în curs de dezvoltare!

Imagine prezentată: Benedict Evans

estnn.com

image.png.72cfcd557a89e8ec6f421c1523ac571f.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate