Sari la conținut

FAZE JARVIS ȘI-A FALSIFICAT ÎNTOARCEREA LA FORTNITE


cosm1n.

Postări Recomandate

Jarvis s-a întors la Fortnite pe Twitch săptămâna trecută într-un aparent troll pe internet.

Saga jucătorului FaZe Clan Fortnite Jarvis "Jarvis" Khattri devine din ce în ce mai bizar în fiecare zi care trece. Jarvis s-a alăturat FaZe Clan în aprilie 2019 ca jucător Fortnite și creator de conținut pentru cei care nu știu. În octombrie al aceluiași an, popularul creator de conținut care se mândrește cu aproape patru milioane de abonați pe YouTube, a publicat un videoclip cu el folosind un aimbot într-un meci public Fortnite. Epic Games a răspuns acțiunilor lui Jarvis cu un interdicție rapidă pe viață de la Fortnite care părea negociabil la acea vreme. Fanii lui Jarvis au lansat o campanie #FreeJarvis, în speranța că Epic își va relaxa pedeapsa. În ciuda infamului videoclip al lui Jarvis și a sprijinului fanilor, Epic nu a ridicat niciodată interdicția.

Jarvis a reapărut recent, promițând că se va întoarce la Fortnite live în fluxul său Twitch. Pe 12 septembrie a făcut-o într-un flux care a durat aproximativ 15 minute, ajungând la un maxim de 45,000 de spectatori. Cu toate acestea, se pare că cascadoria publicitară a lui Jarvis nu a fost altceva decât un fals. Tânărul de 18 ani a lansat un videoclip pe YouTube care detaliază procesul care a condus la întoarcerea sa triumfătoare la Fortnite.

JARVIS FOOLS INTERNET

Într-un YouTube publicat la o zi după întoarcerea lui Jarvis la Fortnite, membrul Clanului FaZe a detaliat schema sa elaborată pentru a păcăli Epic Games și internetul. Alături de câțiva membri ai FaZe, Jarvis a construit un tweet care a stârnit discuții pe social media. În cele din urmă și-a respectat promisiunea, dar unii factori din culise au scăpat de spectatori. Se pare că Jarvis nu juca de fapt Fortnite când Epic i-a interzis contul alternativ. Deși a apărut pe ecran în fața a zeci de mii, a desfășurat o momeală pe nume SlaterKodish pentru a manipula bastoanele în timp ce Jarvis ocupa cadrul camerei.

Restul este istorie, iar efortul troll al lui Jarvis a dus la o interdicție. Cu toate acestea, aceasta nu era o interdicție obișnuită pe care o vedem în mod obișnuit din Epic Games. De această dată, dezvoltatorii au renunțat la o interdicție IP asupra Jarvis, care a afectat întreaga casă de conținut FaZe Clan. Niciunul dintre membrii FaZe care locuiesc la casa de conținut nu poate juca Fortnite până când furnizorul lor de servicii de internet nu emite un nou IP.

TROLL AL SECOLULUI?

Nu este clar de ce Jarvis a orchestrat această revenire falsă la Fortnite. Epic Games nu s-a clătinat niciun pic după ce a emis interdicția inițială membrului Clanului FaZe în urmă cu aproape un an. Poate că pe baza unui comportament bun, dezvoltatorii ar putea fi de acord cu FaZe Clan și Jarvis pentru a ridica interdicția. Dacă nu altceva, această cascadorie publicitară l-a adâncit probabil într-o situație deja lipicioasă. Fortnite, de asemenea a publicat recent câteva reguli care va funcționa împotriva jucătorilor care doresc să "influențeze ferma", lucru pe care probabil îl vor aplica, având în vedere situația.

Dacă impresiile erau tot ceea ce căuta Jarvis, el reușea. Cel mai recent videoclip al său a primit aproape 2 milioane de videoclipuri în aproximativ 17 ore și a ajuns, de asemenea, pe locul # 1 la categoria de jocuri YouTube. Deși Jarvis nu juca de fapt Fortnite, este greu de crezut că Epic va lua această cascadorie cu ușurință. Comentariile lor despre agricultura influenței se încadrează în conformitate cu ceea ce a avut loc pe canalul Twitch al lui Jarvis. Pe măsură ce această poveste devine din ce în ce mai ciudată, nu există nicio modalitate de a spune cum se va desfășura acest lucru în viitor pentru FaZe Clan, Jarvis și Epic Games.

Rămâneți la curent cu ESTNN pentru mai multe știri și actualizări Fortnite!

estnn.com

image.png.f3f44dd2263dd0f9ae08ed7ff064f85b.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate