Sari la conținut

Marvel’s Avengers vine acum si pe GeForce Now


BoGdY

Postări Recomandate

Chiar daca NVIDIA a avut treaba mai importanta saptamana asta cu lansarea RTX 3080, se pare ca GeForce Now merge mai departe. Doar ca de aceasta data noutatile sunt mai putine. Dar pana la urma ei au zis ca ne dau in fiecare joi cate ceva.

Marvel’s Avengers salveaza lumea pe GeForce Now

Indiferent de platforma pe care te joci, tu ai puterea de a-i uni pe cei mai puternici eroi ai lumii. Marvel’s Avengers a venit pe GeForce Now si iti permite sa te bucuri de toate caracteristicile jocului. Acest joc este una dintre cele mai mari lansari ale anului in materie de jocuri si chiar daca mie nu mi-a placut atat de mult, acesta are un public mare care il apreciaza.

In plus, Marvel’s Avengers ofera o componenta grafica foarte solida de care te vei bucura cu siguranta. Un joc de actiune third-person in care joci fie singur, fie alaturi de pana la patru prieteni pentru a salva lumea de amenintarea corporatiei AIM.

Pachetul special RTX 3000 – Watch Dogs: Legion plus un an de GeForce Now

Spuneam in introducerea articolului ca NVIDIA a avut multa treaba cu lansarile. Ei bine, noua serie de placi video RTX 3000 ofera un pachet bonus pentru cumparatori. Fie ca iti cumperi placa ca parte dintr-un sistem pre-asamblat, fie separat, vei beneficia de un pachet ce cuprinde noul Watch Dogs: Legion (atunci cand va fi lansat) si un abonament Founders Edition valabil un an pentru GeForce Now.

Si ca tot veni vorba de RTX 3000, mai am noutati. In cadrul prezentarii noii placi am putut vedea in premiera Fortnite RTX. Ei bine, membrii Founders Edition pe GeForce Now se vor putea bucura in scurt timp de imbunatatiri.

Ce jocuri noi sunt disponibile saptamana aceasta?

Saptamana aceasta este ceva mai saracacioasa, dar vine cu un titlu high-profile. Avem doar patru jocuri noi, iar astazi am aflat ca ar fi trebuit sa vedem si o revenire pe platforma; din pacate, cea din urma va mai intarzia si va fi anuntata la momentul oportun. Pana atunci sa vedem ce e nou pe GeForce Now.

Marvel’s Avengers

Stick It to the Man

ULTRAKILL

Zero Escape: The Nonary Games

Sursa:ZonaIT

 

 

NVIDIA-GeForce-Now-Marvels-Avengers.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate