Sari la conținut

EA incepe sa renunte usor si sigur la numele Origin


BoGdY

Postări Recomandate

Dupa noua ani in care ne-a stresat cu Origin, noua aplicatie a celor de la EA se numeste, ei bine, EA Desktop App. Publisher-ul de jocuri a anuntat aceasta mutare intr-un interviu pentru GamesIndustry.biz. Se pare ca aceasta schimbare de nume face parte dintr-un plan mai mare al companiei. Scopul acesteia este sa creeze o experienta de gaming cat mai facila, rapida si orientata pe aspectul social al jucatorilor.

Origin a fost lansat in 2011 si a devenit instant casa jocurilor de la EA. La acel moment, numai Blizzard mai avea ceva asemanator sub forma lui Battle.net. EA insa avea ambitii mai mari si voia sa creeze un competitor pentru Steam, insa targuiala de-acasa nu s-a potrivit cu cea din piata. Cu atat mai mult, EA a incercat sa se detaseze prin lansarea exclusiva a jocurilor pe propria platforma, dar asta nu a dus decat la confuzie si furie din partea clientilor. Nici macar Origin Access nu a fost destul cat sa ii imbuneze.

La inceputul verii EA a adus o multime de jocuri pe Steam, astfel pierzand singurul avantaj al platformei Origin. De atunci si numele abonamentului lunar la jocuri a devenit EA Play si a fost adus pe platforma de la Valve, ca mai apoi sa devina parte din Xbox Game Pass. Toate aceste mutari sunt insa bune pentru gameri. Chiar daca EA nu are cea mai buna imagine, se vede si din ultimele lansari ca exista o dorinta de a indrepta situatia actuala. Viitorul suna bine si nu m-ar deranja deloc sa asist la o redresare a unei companii atat de importante pentru jocurile video.

Sursa:ZonaIT

 

 

Origin-e1600338511874.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate