Sari la conținut

FORTNITE: CUPA MONDIALĂ ARGENTINIANĂ STANDOUT K1NG FUGIND LA FAZE5


cosm1n.

Postări Recomandate

Cel mai bun jucător al Fortnite din Argentina se angajează în Provocarea FaZe5.

Thiago "k1ng" Lapp a călătorit din Argentina la New York pentru a concura la Cupa Mondială Fortnite în urmă cu peste un an. Nu a durat mult până când sud-americanul și-a făcut un nume pe scena cea mai semnificativă a Fortnite. A devenit povestea simțitoare a turneului cu perspicacitatea lui ucigașă și abordarea neînfricată a Fortnite. Deși Kyle "Bugha" Giersdorf s-a îndepărtat de victorie, k1ng a petrecut mult timp în emisiunea oficială, în timp ce milioane de persoane au urmărit pe tot globul.

La doar 13 ani, k1ng era cel mai tânăr jucător la competiția offline de 30 de milioane de dolari, dar acest fapt nu l-a împiedicat să aibă un impact. Argentinianul continuă să zdrobească turneele Fortnite din regiunea sa natală și încearcă să atragă atenția FaZe Clan în cadrul provocării de recrutare FaZe5.

PROVOCAREA DE RECRUTARE FAZE5

FaZe Clan, organizația populară de e-sporturi, a lansat o campanie pe 4 septembrie, cu intenția de a recruta jucători talentați și creatori de conținut. Concursul, denumit FaZe5, oferă un contract FaZe Clan, un bonus de semnare în dolari de 20 USD și un potențial parteneriat G Fuel pentru cinci personalități norocoase care finalizează procesul de recrutare. FaZe a reînviat această provocare de recrutare din primele zile ale Call of Duty, dar va urma un format similar.

Primul pas necesită ca toți participanții să trimită un videoclip FaZe Clan, explicându-și dorința de a se alătura organizației și de a se promova. Primii 100 de candidați vor trece la etapa următoare și, în cele din urmă, vor mai rămâne doar cinci. Fenomenul argentinian cunoscut sub numele de k1ng a intrat în FaZe5 și vrea să câștige întreaga competiție.

TRIMITEREA FAZE1 A LUI K5NG

Depunerea lui K1ng este simplă și eficientă. El își prezintă configurarea computerului și abilitățile mecanice Fortnite. Cariera sa începând înainte de Cupa Mondială Fortnite până acum ar trebui să facă restul discuțiilor pentru el. Clipul scurt de 17 secunde pe Twitter a fost vizionat de 1.6 milioane de ori și a primit aproape 100 de aprecieri. Cu o întreagă regiune a lumii de partea sa, k1ng își va duce realizările în carieră și abilitățile brute în Provocarea FaZe5.

ISTORIA COMPETITIVĂ A LUI K1NG

În ciuda concurenței împotriva celor mai buni dintre cei mai buni din Fortnite competitiv, k1ng a aruncat prudență vântului din toate punctele de vedere. S-a calificat atât pentru duo, cât și pentru evenimente solo din regiunea mai puțin cunoscută a Americii de Sud. De-a lungul celor șase meciuri finale ale Cupei Mondiale Fortnite, tânărul de 13 ani a adunat 21 de eliminări uimitoare, la doar doi câștigători. El a folosit scena din lume în avantajul său și, în acest proces, a strâns 900 USD. A fost un efort de succes pentru un underdog care a intrat în finală. K1ng a plecat acasă, un milionar subtil și a continuat să domine scena sud-americană Fortnite din confortul casei sale.

De la prestația sa legendară la Cupa Mondială, k1ng a câștigat zece turnee Fortnite în ultimul an. Cel mai recent triumf al său a avut loc în capitolul 2 - evenimentul de vârf al sezonului 3 Fortnite Champion Series (FNCS). Această victorie i-a adus încă 20 de dolari SUA în plus față de milioanele pe care le-a câștigat într-un timp atât de scurt. Cu astfel de premii impresionante în calea sa, k1ng ar aduce o adăugire substanțială la FaZe Clan.

K1ng este deja o vedetă în Fortnite competitivă la o vârstă atât de fragedă. Jucătorii sud-americani îl privesc ca pe un model pentru ceea ce este posibil în jocuri. Tânărul de 14 ani s-a străduit să găsească o organizație pe care să o reprezinte după ce a părăsit echipa 9z a lui Arengina în februarie. La un an de la performanța stelară a Cupei Mondiale, k1ng vrea să devină primul jucător Fortnite din America de Sud. El a lansat un videoclip criptic de urmărire, unde deschide un plic care conține tweet-ul inițial FaZe5 în interior. Ce ar putea însemna? Cu siguranță va fi interesant să vedem dacă k1ng devine unul dintre finaliștii în procesul de recrutare.

Rămâi acordat ESTNN pentru mai multe noutăți și actualizări Fortnite!

estnn.com

image.png.68367746a4c2b984a9c213a949ec15ef.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate